totti93 Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Am scris un exploit in PHP, si aveam nevoie de un host ad-hoc, asa ca m-am gandit la hi2.ro. Am creat un subdomeniu si am uploadat scriptul. Cum am trimis un request catre acel fisier, am primit urmatorul mesaj:Incepand cu 1 mai doar domeniile si subdomeniile cu plata beneficiaza de posibilitatea de a rula script-uri php. Pe domeniile / subdomeniile vechi merge.Numai cu mine se f*t astia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Mie imi merg,site-urile ce le am la ei,si subdomeniile ce le am luate.Cred ca isi bat joc de tine Posteaza pe forum la ei problema poate te lamuresc ei de ce trebuie sa platesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti93 Posted May 1, 2012 Author Report Share Posted May 1, 2012 Creaza-ti un subdomeniu nou si pune acolo un script micut PHP. Subdomeniile deja existente nu sunt afectate, doar cele de pe acum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Creaza-ti un subdomeniu nou si pune acolo un script micut PHP. Subdomeniile deja existente nu sunt afectate, doar cele de pe acum...mda,asa e.Incepand cu 1 mai doar domeniile si subdomeniile cu plata beneficiaza de posibilitatea de a rula script-uri php.Pacat ca o restrictionat doar la aia cu plata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkyz Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Incepand cu 1 mai doar domeniile si subdomeniile cu plata beneficiaza de posibilitatea de a rula script-uri php.lol, si partea cu "Suntem si vom fi...". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalghisi Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 trecem pe asp ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrXt Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 (edited) Totti, daca vrei impart cu tine hostul meu de la ssnet.Uite am din asta: http://46.108.156.155/host.pngNu are tare mult spatiu dar merge... (depinde si la ce ai nevoie).//daca o sa ai nevoie sa imi zici; il platesc de 7 luni degeaba....Si OnTopic: se pare ca sunt cam m*isti... Pe langa faptul ca nu poti alimenta cu paypal-ul sau cu 1eur (minim 5 parca) acum mai fac si figuri din astea... Edited May 1, 2012 by StrXt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti93 Posted May 1, 2012 Author Report Share Posted May 1, 2012 @StrXt Multumesc mult, dar am si eu hosting, si nu vreau sa ma bag in spatiul tau .Vroiam doar sa vad daca sunt asa m*isti si cu altii cei de la hi2.ro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...