matz9101 Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 (edited) Salut. In cursul zilei de azi mi-am achizitionat un Dell Inspiron 15R N5110. Intampin urmatoarea problema, nu am primit la el nici un CD cu drivere iar din aceasta cauza dupa instalarea sistemului de operare (Windows 7 Ultimate 32/64b) nu gasesc nici-o solutie pentru o conectare la internet pentru a putea descarca driverele de pe site-ul oficial.Pur si simplu nu stiu cum sa il fac, nu recunoaste nici-un device conectat la el (stick/modem digi, etc).Care este sfatul vostru, cum il pot face si eu ? Edited May 1, 2012 by matz9101 Quote
bubu2005 Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 Sa iti faci un cd cel putin cu driverul pentru placa de retea sa le poti lua de pe net .........sau instaleaza ubuntu si le descarci Quote
OnlineHelp Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 Mai intai de la un prieten scoti AIDA64 si te uiti ce placa de retea ai (Realtek, Intel etc.), apoi te duci aici Drivers and Downloads | Dell [united States] si scoti driver-ul care trebuie de la categoria Network, te duci frumos si il instalezi pe laptop apoi rulezi Windows update. Quote