xTwIsTx Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Deci providerul meu are o antena 5 GHz Ubiquity Airmax.Eu am o antena wifi pe 5ghz.Ma pot conecta la antena providerului cu o antena wifi normala ? El imi zice ca nu pot decat cu de alea cu Airmax... Quote
bruttus139 Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Nu poti cu o antena de 2,4 Ghz normala,si nici cu placa ta de retea daca este tot normala,adica in banda de 2,4 Ghz. Quote
xTwIsTx Posted May 3, 2012 Author Report Posted May 3, 2012 Am o antena pe 5GHz ! Si fac rost de un AP pe 5GHz. Treaba sta in felul urmator: tipul insista ca nu poate sa imi conecteze antena din cauza ca el are un Ubiquity Airmax si nu e compatibil decat cu orice alta antena din gama Airmax. E posibil sa pot conecta o antena normala pe 5GHz la AP-ul lui cu Airmax (cacat) ? Quote
xTwIsTx Posted May 3, 2012 Author Report Posted May 3, 2012 Din ce am citit antenele cu AirMax au un cacat special si merge numai intre ele... Stie cineva ceva sigur ? Quote
Ellimist Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Daca tot ai ce iti trebuie de ce nu incerci ca sa te convingi daca merge sau nu? Quote
xTwIsTx Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 imi lipseste AP-ul pe care mi l-ar da providerul. Cred ca incearca sa ma fenteze... Momentan sunt pe un AP 2.4 GHz si interfereaza cu alte retele pana la AP-ul lui si pe 5GHz ar disparea aceste interferente... Quote
bruttus139 Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Pai AP-ul il are el,tu te conectezi la el cu placa de retea.Cere parola,dar nu-i spune ce MAC ai,ca sa faci o proba,si imediat cum ti-o da,conecteaza-te,si fii atent la mutra lui sa vezi ce o sa faca pe prostul cind va vedea ca te-ai conectat. Quote