NOVATu Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Descarca proxy server finder cu patch.Copie patchul in directoriul unde sa instalat programul si deschidel dupaia patch.Deschide programul si la login si password pune ce vrei tu.Mediafire Quote
MDGFULL Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Interesant. 8 posturi si din cate vad vreo 4 doar azi. La majoritatea fisierelor puse de tine am gasit asta pe virustotal Quote
Vlachs Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Era de asteptat la astfel de tool-uri, pentru orice aplicatie de genul ar trebui sa folositi un virtual. Quote
NOVATu Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 Interesant. 8 posturi si din cate vad vreo 4 doar azi. La majoritatea fisierelor puse de tine am gasit asta pe virustotalLa-m scanat cu avg internet security 2012,si nu-mi da nimic.Da ca ai nevoie de asa ceva al descarci si gata da ca nu nu,dar pentru mine este ok,chiar am nevoie de proxy. Quote
vladvah77 Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Se poate reuploada,c? nu mai e activ linkul original? Quote