Jump to content
shoperul18

[Vand] Cont Jade Dinasty (TheZXProject)

Recommended Posts

Posted

Pret: 200ron (negociabil).

Modalitate de contact: PM sau YM (shoperul18@yahoo.com)

Modalitate de plata: La predare.

Cantitate: 2.

Oras: Bucuresti.

Modalitate de livrare: Predare personala.

Vand 2 conturi de Jade Dinasty (pe Project Dinasty, cu foarte multa vechime si foarte jucat) cu foarte foarte multe rezerve, pentru a putea cumpara si viitoarele iteme care se vor implementa am bagat destui bani pe serverul specificat asa ca ma gandesc sa le vand cu 200ron fiecare (am bagat mult mai mult).

Predare personala in Bucuresti.

Cat despre server ce sa spun...daca era plin de buguri si nu era frumos jocul nu bagam banii wink.gif

Rog seriozitate.

Posted

Sa fim seriosi , am jucat si eu Jade Dynasty , si ca lucrurile sa fie interesante am dat spread la un e-mail sender pe youtube .

In urmatoarea zi m-am procopsit cu tone de conturi de 80+ , cum naiba sa iti dea cineva 200 RON pe 2 conturi cand sunt si alte alternative .

Posted

Cine stie pe ce server ai jucat tu :)) pe serverul asta nivelul maxim este 200, dar nu pentru asta platesti atat ci pentru super itemele pe care le ai :P ma crezi asa "destept" sa cer atatia bani pentru ceva ce nu merita? :))