Jump to content
cein

PARKOUR FORUM

Recommended Posts

Posted

"4. Si tu esti dela cu "sa vezi ce fluud iti dau m.... ma..." ? Iti dau IP sa nu te chinui cu netstat nu de alta .."

Nu sunt dala ..srry nu ma numesc StreSs :D

in fine...daca te bagi cu mine in seama ... te bagi degeaba pentru ca nu iti voi da atentie ... deci nu e interzis :)

Oricum nu inteleg de ce te ataci atat .... chiar am facut rost de o poza cu tine in momentul de fata

nu ma numesc stress = nu sunt persoana ta , nu ma refeream la id =)))

lol :D:D

Posted

vai , trebe sa imi schimb niku , ca se ia lumea de mine ca sunt StreSsAnT , hai nu ma faci si Gay ? Apropo vad ca tot imi dai atentie la posturi si imi raspunzi .

Sti ce am invatat de la Kw3 ? Cred ca e cel mai important lucru in lumea "Noastra" : SA IGNOR PROSTI !

Ceules , nu am chef sa fac posturi , numai ca sa par ( Mai Sus decat alti ) .

p.S: "Nu conteaza posturile , conteaza ceea ce sti "

Posted
StreSs a scris:
avkhackteam a scris:
StreSs a scris:

@avkhackteam , daca ai 200 de posturi sau cate ai , tu esti mai smeker si te iei de Sharky ? ia iate si de mine ca am 70 de posturi si sun mai mic ca tine . Taci draq din gura .

Ce te doare pe tine de ce zice Sharky stai in banca ta si nu te mai lega de el ca nu esti nici VIP ca sa poti comenta la el , in plus e OFFTOPIC aici , Sharky e demult pe forum , dar nu a postat pana acum si doar citea ca sa invete .

Asea ca relax .

eu incercam sa scot in evidenta faptul ca abia a venit pe forum si critica lumea ;) si mai bine taci u dreaq din gura ca si asa ai vb in loc sa taci :) si ..pls incearca sa nu te mai bagi in seama cu mn .

1.Si daca abia a venit pe forum si critica lumea , CE ? Nu e treaba ta e treaba lui kw3 si sysgh0st . DA ?

2. Daca ma bag cu tine in seama ce se intampla ? E interzis ? :lol:

3. Nu deschide sibiectul in alte categori unde nu isi are rost .

4. Si tu esti dela cu "sa vezi ce fluud iti dau m.... ma..." ? Iti dau IP sa nu te chinui cu netstat nu de alta ..

"fluud" ? :))=)) Prima data te rog invata sa scrii si dupa acea mai posteaza pe aici.

Posted

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

ce prost esti baaaaa =)) mai invata putin si apoi vorbesti cu mine =))))))))))))))))))))))))))

""fluud" ? smiley) =)) Prima data te rog invata sa scrii si dupa acea mai posteaza pe aici " crezi ca nu stiu ca se scrie flood =))))))))

Doamneeee cu ce prosti am imprant in UE =))))))) te bagasi si tu in seama sa mai faci un post =)))))

Posted

Ba vazi cum vorbesti. TU ai scris "fluud". citat > 4. Si tu esti dela cu "sa vezi ce fluud iti dau m.... ma..." ? Iti dau IP sa nu te chinui cu netstat nu de alta .. puneti si ochelari :)) lool frate lasate

Posted

Rationamentul lipseste cu desavarsire ! Nu vad de ce va luati asa de tare de Cein, in primul rand este cat de cat de stimat, ca incearca sa administreze un forum. E la inceput si el , si normal ca se mai inspira si el, de la altii care stiu! Stati flex, ca nu va fura nici vizitatorii si nici nu intentioneaza sa faca o clona ca siteului vostru!. Punct si de la capat (enter)!

Felicitatil ca poate altii la varsta lui nu faceati asta (e clasa a 6-a sau a catea :D ). Din partea mea Succes !