sec. Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 (edited) // Edited May 7, 2012 by sec. incalcare regulament// Quote
pinguinulturbat Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 ne-ai facut curiosi.... da-mi un PM cu ce ai vrut sa scrii. Quote
Guest Kovalski Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 (edited) te-au speriat baietii?!?!!?sau ai realizat ca nu isi are nici un rost postul?anyway, sus, ai un "boton" numit "Administrative" cand dai click pe el, ai o optiune "Delete Thread"data viitoare il poti folosi.LE: valabil doar la thread-urile creeate de tine. Edited May 12, 2012 by ps-axl Quote
Guest Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 te-au speriat baietii?!?!!?sau ai realizat ca nu isi are nici un rost postul?anyway, sus, ai un "boton" numit "Administrative" cand dai click pe el, ai o optiune "Delete Thread"data viitoare il poti folosi.LE: valabil doar la thread-urile creeate de tine.Pe dracu, n-ai butonul acela daca esti un simplu user, poate ti-au dat astia acces.Eu am tot cautat si n-am gasit, nu ma bat cu un cacat de forum (nu ma refer ca e de cacat RST FORUM, ma refer ca nu ma bat cu un forum normal ca asta). Quote
Guest Kovalski Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 retardus tu stii sa citesti?"LE: valabil doar la thread-urile creeate de tine."Ai creeat vreun thread vreodata???daca da, atunci ai acel buton la thread-ul creeat de tine! Quote