deserty Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Am luat codul de pe visual basic, vb, active server pages (ASP),java, c, c++, c__ , vbscript,active server pages, ASP, vbscript,SQL, database, informix, oracle, SQL Server,Perl, CGI,Delphi, PHP, LISP, Javascript,Free source code for the taking. Over five million lines oInsa cand il compilez imi da eroarea Undefined symbol 'true' deoarece variabila true nu este definita.Nu stiu c, insa v-as ruga sa imi spuneti ce valoare ar trebui sa ii dau ca sa nu-mi afecteze codul ?Eu am incercat dandu-i valoarea 1 si a mers.#include <String.h>#include <Stdlib.h>#include <Stdio.h>#include <Time.h>char State[50][255] = {"Alabama", "Alaska", "Arizona", "Arkansas", "California", "Colorado", "Connecticut", "Delaware", "Florida", "Georgia", "Hawaii", "Idaho", "Illinois", "Indiana", "Iowa", "Kansas", "Kentucky", "Louisiana", "Maine", "Maryland", "Massachusetts", "Michigan", "Minnesota", "Mississippi", "Missouri", "Montana", "Nebraska", "Nevada", "New Hampshire", "New Jersey", "New Mexico", "New York", "North Carolina", "North Dakota", "Ohio", "Oklahoma", "Oregon", "Pennsylvania", "Rhode Island", "South Carolina", "South Dakota", "Tennessee", "Texas", "Utah", "Vermont", "Virginia", "Washington", "West Virginia", "Wisconsin", "Wyoming"};char Capital[50][255] = {"Montgomery", "Juneau", "Phoenix", "Little Rock", "Sacramento", "Denver", "Hartford", "Dover", "Tallahassee", "Atlanta", "Honolulu", "Boise", "Springfield", "Indianapolis", "Des Moines", "Topeka", "Frankfort", "Baton Rouge", "Augusta", "Annapolis", "Boston", "Lansing", "St. Paul", "Jackson", "Jefferson City", "Helena", "Lincoln", "Carson City", "Concord", "Trenton", "Santa Fe", "Albany", "Raleigh", "Bismarck", "Columbus", "Oklahoma City", "Salem", "Harrisburg", "Providence", "Columbia", "Pierre", "Nashville", "Austin", "Salt Lake City", "Montpelier", "Richmond", "Olympia", "Charleston", "Madison", "Cheyenne"};int main(){ srand(time(0)); int NumCorrect = 0; int NumIncorrect = 0; int true = 1; while(true) { int RandNum = rand() % 49; if(!strlen(State[RandNum])) { while(!strlen(State[RandNum])) { RandNum = rand() % 49; } } char Answer[255]; char Buffer[255]; sprintf(Buffer, "What is the capital of %s?", State[RandNum]); puts(Buffer); gets(Answer); if(!strcmp(Answer, Capital[RandNum])) { NumCorrect ++; if(NumCorrect == 50) { puts("You guessed all 50 state capitals!\n" "You win!!! (-:"); system("pause"); exit(EXIT_SUCCESS); } strcpy(State[RandNum], ""); strcpy(Capital[RandNum], ""); printf("%s, was correct! Excellent Job!\n", Answer); } else { NumIncorrect ++; if(NumIncorrect == 3) { puts("You got three (3) answers incorrect.\n" "You lose!!! )-:"); system("pause"); exit(EXIT_SUCCESS); } printf("%s, was incorrect. The correct answer was %s.\n", Answer, Capital[RandNum]); } printf("Your score is:\n" "Correct : %i\n" "Incorrect : %i\n\n", NumCorrect, NumIncorrect); system("pause"); system("cls"); } system("pause"); return(0);} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) Ti-ai rezolvat problemaNu exista o regula pentru a defini True sau False , pot fi variabile sau constante Exemplu:#include <stdio.h>#define TRUE 0x1#define FALSE 0x0int main(void){ printf("TRUE = %d\n",TRUE); printf("FALSE = %d\n",FALSE); } Edited May 9, 2012 by pyth0n3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorro59 Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Din cate stiu eu TRUE != true, cel putin in c++...Edit, oricum ai dao, nu merge asa,schimba numele variabilei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 (edited) 1.TRUE sau FALSE pot fi definite in C/C++ in Uppercase2.true sau false pot fi definite in C/C++ in LowercaseAu acelasi efect depinde doar de stilul in care este obijnuit programatorul sa scrie codEu prefer sa scriu constantele in Uppercase si sa declar variabile in Lowercase Daca totusi preferati sa scrieti cod in C dupa standard-ul C99 atunci urmatorul exemplu este echivalent cu exemplul facut mai sus dar nimeni nu va obliga sa definiti constantele in Lowercase sau Uppercase , denumirea e doar o conven?ie, iar pentru compilator e acelasi lucru#define true 0x1#define false 0x0Valorile pot fi la randul lor folosite in mod alternativ in ambele libaje C/C++ Scrieti cod ,compilati-il si o sa va dati seama ca nu schimba nimic.In C# lucrurile stau intrun mod divers unde orice valoare diversa de 0 e true Edited May 10, 2012 by pyth0n3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...