Gonzalez Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Foarte simplu, pentru primul pas trebuie sa downloadezi :Microsoft Visual C++ ( sunt sigur ca-l gasiti intr-un warez , DC++ )Copiaza codul sursa intr-un Notepad, si salveaza-l ca :Fisier.CPP (daca este script C++) sau Fisier.C (daca este script C)Asigurate ca ai verificat codul sursa.Deschide-l cu noul program downloadat (Microsoft Visual C++) si complieaza-l. Rezultatul va fi un fisier EXE.Nu-l rula inca,el se va inchide in multe cazuri.Dute la Start > run > Scrie CMD si apasa enter.Acum ar trebui sa fi in DOS command prompt.Trage cu mouse-ul EXE-ul creat in fereastra de DOS command prompt si apasa enter.Ar trebui sa vezi rezultatul scriptului acolo.Exemplu: haxor.exe [tinta] [incercari]Ar trebui sa scri EXACT asa cum este (dar schimba tinta si numele fisierului)"C:/kill.exe" [url]http://www.protv.ro[/url] 10Apasa enter,acest lucru ar insemna ca http://www.protv.ro este tinta si va incerca sa-l atace de 10 ori.Acesta e doar un exemplu.sub7 Quote
virusz Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 buna intentia dar ce ai scris tu mai sus nu e chiar corect...1. scripturi c++/c nu e chiar corect, un cod scris in c++/c nu e un script , e pur si simplu un cod scris in c++/c (sursa)2. nu le rulezi, le compilezi3. MS Visual c++ nu e singurul compilator, sunt si altele...ca sa intelegi, diferenta dintre scripturi si limbaje de programare, de fapt un script e scris tot intr-un limbaj, dar el nu ruleaza fara miez, sa iti dau un exemplu:1. Perl cred k ai auzit, na tu faci codu' dar nu il poti rula fara perl pe cand un cod scris in c++/c nu il poti rula daca nu e compilat, deci scripturile le rulezi pe cand un cod scris in c++/c il compilezi...-----------------------------Daca tot vrei sa folosesti coduri scrise in c/c++ ia frate un linux k acolo ai compilatoare si arhive cate vrei, sau daca vrei windows foloseste Cygwinps: scuze dak am gresit cu ceva, nu sunt programator... ..am incercat sa ajut, sper k nu am stricat tot bafta! Quote