Jump to content
Gonzalez

Cum sa: rulezi scripturi C++/C

Recommended Posts

Posted

Foarte simplu, pentru primul pas trebuie sa downloadezi :

Microsoft Visual C++ ( sunt sigur ca-l gasiti intr-un warez , DC++ )

Copiaza codul sursa intr-un Notepad, si salveaza-l ca :

Fisier.CPP (daca este script C++) sau Fisier.C (daca este script C)

Asigurate ca ai verificat codul sursa.

Deschide-l cu noul program downloadat (Microsoft Visual C++) si complieaza-l. Rezultatul va fi un fisier EXE.Nu-l rula inca,el se va inchide in multe cazuri.Dute la Start > run > Scrie CMD si apasa enter.Acum ar trebui sa fi in DOS command prompt.Trage cu mouse-ul EXE-ul creat in fereastra de DOS command prompt si apasa enter.Ar trebui sa vezi rezultatul scriptului acolo.Exemplu:

haxor.exe [tinta] [incercari]

Ar trebui sa scri EXACT asa cum este (dar schimba tinta si numele fisierului)

"C:/kill.exe" [url]http://www.protv.ro[/url] 10

Apasa enter,acest lucru ar insemna ca http://www.protv.ro este tinta si va incerca sa-l atace de 10 ori.Acesta e doar un exemplu.

sub7

Posted

buna intentia dar ce ai scris tu mai sus nu e chiar corect...

1. scripturi c++/c nu e chiar corect, un cod scris in c++/c nu e un script , e pur si simplu un cod scris in c++/c (sursa)

2. nu le rulezi, le compilezi

3. MS Visual c++ nu e singurul compilator, sunt si altele

...

ca sa intelegi, diferenta dintre scripturi si limbaje de programare, de fapt un script e scris tot intr-un limbaj, dar el nu ruleaza fara miez, sa iti dau un exemplu:

1. Perl cred k ai auzit, na tu faci codu' dar nu il poti rula fara perl

pe cand un cod scris in c++/c nu il poti rula daca nu e compilat, deci scripturile le rulezi pe cand un cod scris in c++/c il compilezi...

-----------------------------

Daca tot vrei sa folosesti coduri scrise in c/c++ ia frate un linux k acolo ai compilatoare si arhive cate vrei, sau daca vrei windows foloseste Cygwin

ps: scuze dak am gresit cu ceva, nu sunt programator... :D ..am incercat sa ajut, sper k nu am stricat tot :D

bafta!