CristianRoflmao Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 salut tuturor vreau sa-mi cumpar niste chesti de pe net cu paypal'u dar nu prea gasesc magazine online ce acepta am incercat pe emag da nu acepta.,poate careva sa-mi zica niste magazine online ce acepta plata prin paypal?Mersi tuturor.O zi faina va urez! Quote
CristianRoflmao Posted May 11, 2012 Author Report Posted May 11, 2012 altshop.rom-am uitat prin produsele au si nu m-au convins ca cei de la emag.Alte magazine online ce acepta plata prin paypal stiti? Quote
for16 Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 expansys.roaltshop.roam cumparat de la altshop si sunt super multumit Quote
parazitul29 Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Uite aici o lista cu ceva magazineMagazine online romanesti care acepta Paypal Quote
sport13 Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 expansys.roaltshop.roam cumparat de la altshop si sunt super multumitSi eu am cumparat de pe altshop cateva lucruri. Faza este ca primele 2 dati cand am comandat de pe altshop am putut plati cu paypal-ul chiar daca nu mai aveam atasat nici un card. Cand am mai incercat sa comand si a treia oara, paypal-ul nu ma lasat (zicea sa atasez un nou card). Faza asta sa intamplat anul trecut. Tu ai card atasat la contul de paypal? Ai comandat anul asta? Am niste bani in paypal si as vrea sa mai comand de pe altshop dar nu stiu daca nu patesc din nou faza ca trebuie sa atasez card la contul de paypal.De pe expansys.ro ai cumparat? Quote