linuxhack Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 Eu am facut un script de programe inplemantat intrun CD gen se "BOOTEAZA" si ati alegi tu programu dai pe "xprogramu" intri in el selectezi retiaua wirless si ati da codu in mai putin de 10 minute asa 2 daca il vrea cineva contactatima prin Yahoo Quote
Jester Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 avand in vedere greselile tale de scriere, nu oferi credibilitate pentru ceea ce ai tu de oferit. nul. Quote
linuxhack Posted May 27, 2012 Author Report Posted May 27, 2012 1 daca gresesc la scris e altceva 2 am 10 ani de cand nu mai sunt in romania 3 daca nai de cine sa te iei lasama pe mine si bagati un lemn in cur ok ¿? Quote
andri Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 pentru wep si wpa am un script uea bun scris in python Quote
AndreyNiku Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Am o intrebare daca se poate .La wpa-wpa2 fara dictionar poti "sparge" password? Quote
TheTime Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Daca are WPS activat, poti incerca Reaver (sau derivatele lui). Quote
hirosima Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 reaver recomand si eu, l-am folosit zilele trecute si in 3-4 ore mi-a aflat parola WPA2. Quote
bruttus139 Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Mare tie gradina ta doamne,toti analfabetii fac scripturi,oare tot asa au le-au facut,cu pauza lipsa dinte gaura?Subscriu,Reaver daca routerul are wps activat,eu personal folosesc wifiway 3,4+Reaver+Inflator Bine ca ia dat ban,ca altfel ne minca lebedele. Quote
andri Posted May 30, 2012 Report Posted May 30, 2012 reaver pune în aplicare un atac brute force împotriva Wifi Protected Setup (WPS), PIN grefierului, în scopul de a recupera WPA/WPA2 passphrases.Reaver a fost proiectat pentru a fi un atac de robust si practic împotriva WPS, ?i a fost testat de o mare varietate de puncte de acces ?i punerea în aplicare WPS.În medie, reaver va recupera ?int? WPA/WPA2 AP text fraza de autentificare în 4-10 ore, in functie de AP. În practic?, se va lua, în general, jum?tate din acest timp pentru a ghici corect codul PIN WPS ?i a recupera parola. reaver-1.4.tar.gz - reaver-wps - Reaver v1.4 - Brute force attack against Wifi Protected Setup - Google Project Hosting Quote