Bytzzu Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Va salut!Vreau sa fac un 'site' cu o baza de date. In site am nevoie de 2 rubrici: in prima rubrica sa pot introduce date in baza de date si anume mai multe campuri care trebuie completate gen: id email nume adresa etc. si un buton care sa adauge. In cealalta rubrica sa pot cauta un id si sa imi afiseze detaliile de mai sus daca el se afla in baza de date.Cum nu prea am lucrat cu baze de date sunt cam confuz. Adica stiu sa fac respectivul 'algoritm' dar in C Sharp. Intrebarea este cum il pot pune pe web? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Fie folosesti ASP.NET cu limbaj de programare C#, fie faci un mic applet in silverlight.Vezi ca se vor lua baietii de tine ca nu ai 10 posturi. Citeste regulile forumului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
symboss Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti93 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 ADODB Connection in .NET Application Using C#OLE DB Tutorial (C#)C# ADO.NET ODBC Tutorial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bytzzu Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Multumesc pentru ajutor, dar probabil ca nu m-am facut destul de inteles. Ma descurc cu baza de date in aplicatia C# dar nu stiu cum sa o pun pe un site. Normal ceea ce fac, salvez ca un program pe care il rulez in calculator. Eu vreau sa se poata rula pe web. Probabil am nevoie de un alt limbaj gen java sau stiu eu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcman Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Multumesc pentru ajutor, dar probabil ca nu m-am facut destul de inteles. Ma descurc cu baza de date in aplicatia C# dar nu stiu cum sa o pun pe un site. Normal ceea ce fac, salvez ca un program pe care il rulez in calculator. Eu vreau sa se poata rula pe web. Probabil am nevoie de un alt limbaj gen java sau stiu eu..Probabil c? tu nu ai citit/în?eles ce ?i-au dat b?ie?ii. ASP.NET. Google it. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...