Catalin91 Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Cum pun refresh rate la 75 hertzi ? Am linux mint 12 gnome, placa video e instalat?, ?i e op?iunea doar de 60 hertzi la rezolu?ia nativ? a monitorului. Quote
Cor3Quad Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Iti trebuie :1.Un monitor care poate rula pe 75Hz2.Conexiune dintre monitor si placa video trebuie sa se faca printr-un cablu HDMI Quote
Catalin91 Posted June 3, 2012 Author Report Posted June 3, 2012 Iti trebuie :1.Un monitor care poate rula pe 75Hz2.Conexiune dintre monitor si placa video trebuie sa se faca printr-un cablu HDMI1. Pe monitor poate rula c? pe windows merge2. N-am cum s?-i pun cablu hdmi Quote
Cor3Quad Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 1. Pe monitor poate rula c? pe windows merge2. N-am cum s?-i pun cablu hdmi1.ce?nu inteleg..2.de ce nu ii poti pune cablu HDMI? nu ai mufa la placa video sau nu ai cablu? cred ca poti pune un adaptor la mufa VGA si ti-l transforma in mufa HDMI. Quote
Catalin91 Posted June 3, 2012 Author Report Posted June 3, 2012 1.ce?nu inteleg..2.de ce nu ii poti pune cablu HDMI? nu ai mufa la placa video sau nu ai cablu? cred ca poti pune un adaptor la mufa VGA si ti-l transforma in mufa HDMI.eu zic c? e inutil s? fac asta cum deduci tu c? prin punerea acelui cablu va merge la 75 hz ?dac? merge pe windows, pe linux de ce n-ar merge ?i f?r? cablu hdmi ? Quote
Cor3Quad Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 "dac? merge pe windows, pe linux de ce n-ar merge ?i f?r? cablu hdmi ? "stai ca eu nu mai inteleg , vrei sa zici ca ai avut windows inainte si ca ti-o mers pe 75Hz? Quote
giv Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 Trebuie sa fie indeplinite doua conditii:1. Monitor care sa suporte.2. Placa grafica capabila.Cablul nu are mare importanta pentru valoarea de 75Hz. Quote