st3or Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Buna seara am un program C++ cu lista dublu inlantuita sau ma rog ce am incercat sa fac va rog daca se poate sa va uitati peste program si sa-mi aratati cum se face mainu la program chiar nu stiu multumesc anticipat :#include<iostream.h>#include<conio.h>#include<fstream.h>struct nod{char numele firmei[16],char numele produsului[20],char detalii[50],nod*URM,nod*ANT;};nod*prim,*ultim;void creare(char s[100]){nod*p=new nod;f.get(p->numele firmei,16,' ');f.get(p->numele produsului,20,' ');f.get(p->detalii,50,' ');if(prim==NULL){prim=ultim=p;p->URM=NULL;}else{ultim->URM=p;ultim=p;p->URM=NULL;f.close();}void stergere(nod*prim){nod*p;while(prim!=NULL){p=prim;prim=prim->URM;delete p;}}void parcurgere(nod*prim){nod*p;p=prim;while(p*!=NULL){cout<<p->numele firmei,16,' ';cout<<p->numele produsului,20,' ';cout<<p->detalii,50,' ';p=p->URM;}}void main() Quote
Nytro Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 https://rstcenter.com/forum/15095-c-liste-liniare-dublu-inlantuite.rst PS: Eram si eu mic, nu e tocmai ceva profesional. Quote