Jump to content
bcman

Înlocuirea search-ului

Recommended Posts

Posted

Mai mult ca sigur a?i p??it s? c?uta?i un anumit lucru ?i s? nu g?si?i. Sau s? c?uta?i termeni precum „sql” sau „xss” sau „php” care s? fie ignora?i (pentru c? nu au peste 3 caractere). Ar putea fi o idee înlocuirea func?iei search din vbuletin cu cea de la Google.

Posted
Am un topic pe care il caut mereu cand reinstalez o distributie fresh de linux, in care am postat eu un link de care am nevoie, pe care Google nu l-a indexat, in schimb, il gasesc foarte usor cu search-ul forumului. Ideea e ca se poate ca Google sa nu fi indexat unele paginii de care unii chiar ar avea nevoie.

Totusi, un CMS asa de vechi precum vBulletin n-are o optiune pentru schimbarea limitarii respective? Search-ul actual este destul de bun daca il folositi cum trebuie pe modul advanced.

Nu sunt de acord cu tine. Pe lâng? limitarea respectiv?, mai sunt ?i o gr?mad? de minusuri pentru search-ul din vBulletin. Rar g?se?ti ceea ce vrei. Am c?utat o dat? dup? un keyword ce ap?rea ?i în titlu ?i ?tiam ?i user-ul ce a postat ?i tot nu am g?sit. S? nu mai zic c? în My Profile, la latest threads started by this user am doar dou? thread-uri, acesta ?i unul foarte vechi.