diablo666 Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 buna ziua,as vrea sa achizitionez acest router Router wireless D-Link DIR-600 DIR-600 - eMAG.roInainte de a-l achizitiona as dori sa stiu..daca are vreo legatura cu pc-ul, pt ca eu am unul mai vechi si nu as vrea sa am probl atunci cand il conectez la router.Daca are cineva acest dispozitiv...orice feedback este bine venitMS! Quote
Wubi Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 (edited) Cu hardware-ul PC-ului nu ai ce probleme sa intampini.Minimum System Requirements• Computer with: • Windows Vista®, Windows® XP SP2*, or Mac OS® X (v10.4)** • Internet Explorer® v6 or Mozilla® Firefox® v2.0 • CD-ROM Drive • Network Interface Card• For Internet Access: • Cable or DSL Modem • Subscription with an Internet Service Provider (ISP) Edited June 26, 2012 by Wubi Quote
Scorpionadi Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 Eu am acest router si merge perfect, nu am avut probleme cu el si nu are nici o legatura performanta PC-ului cu routerul Quote
Guest TheSun Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 cel mai penal router. 3 pc-uri pe el, pe 2 downloadezi si iti pica Quote
scorpio2k2 Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 Daca il iei sa-l folosesti exclusiv pe wireless NU recomand dar daca vrei sa-l folosesti pe un laptop + pc conectat pe cablu sa zicem ca este ok.Oricum este un router destul de slab. Quote
Mircea88 Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 Bun daca il folosesti alone. In rest...La banii aia ia-ti un belkin sau TP-LINK TL-WR740N Router wireless N TP-LINK TL-WR740N TL-WR740N - eMAG.ro Quote
diablo666 Posted June 27, 2012 Author Report Posted June 27, 2012 eu vreau sa-l fol in special pt wireless..voi avea conectat doar desktopul la router iar laptopul si smartphone-ul la wireless.. nu am pretentii ca semnalul sa ajunga la 100 m ci doar in camera mea... sau poate pe o arie de max 15m in jurul dispozitivului, Quote
Scorpionadi Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 eu vreau sa-l fol in special pt wireless..voi avea conectat doar desktopul la router iar laptopul si smartphone-ul la wireless.. nu am pretentii ca semnalul sa ajunga la 100 m ci doar in camera mea... sau poate pe o arie de max 15m in jurul dispozitivului,Exact pentru ce iti trebuie tie il folosesc si eu pe al meu si merge perfect, nu pica netul deloc (doar daca este defectiune de la rds), il folosesc la bloc si am semnal full in toate camerele, dupa parerea mea destul de bun si nu prea scump, dar probabil ca gasesti altul si mai bun la pretul respectiv. Quote