Vlachs Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 Pentru ca este in trend ca toata lumea sa vorbeasca despre Penguin si Panda Update am zis sa scriu si eu ceva legat de asta, ce inseamna cu adevarat, de ce tuturor le este frica de update-urile acestea.De ce este un subiect atat de dezbatut?Inainte sa incepem trebuie sa intelegeti cine sunt cei care promoveaza "frica" legata de Panda si Penguin, ei bine acestia sunt dezvoltatori sau persoane care ofera diferite servicii, incepand de tool-uri de analiza seo(backlink-uri, key density and so on) pana la persoane care realizeaza backlink-uri si analiza.Acesta este un subiect atat de dezbatut din cauza ca cei din IM stiu sa bata fierul cat e cald, asta insemnand marirea listelor(o baza de date cu diferite persoane care au nevoie de un serviciu/produs legat de SEO), inseamna vanzari mai mari, inseamna promovare si mai multa.Ce se schimba efectiv ?Ei bine, lucrurile esentiale raman la fel(calitatea site-ului, calitatea backlink-urilor, tld, continut, s.m.d), se schimba foarte putin asta, nimeni nu are de unde sa stie cu adevarat ce se intampla in spate, se stiu doar foarte putine lucruri si generale.Tot ce cititi in momentul asta pe diferite site-uri legate de SEO/IM sunt de fapt mici povestioare, aici o sa fie multi care o sa ma contrazica dar tinand cont ca sunt prea multe chestii pentru care te poti ridica in rank-uri temporar...nu consider ca sunt cu adevarat corecte.Penalizat in sus, penalizat in jos...Acum daca scazi putin in rezultate principala vorba este "Am fost penalizat", cateodata poate fi adevarat, cateodata nu.Aici este un subiect atat de lung incat cred ca mi-ar lua o zi sa scriu cam toate motivele pentru care ai putea fi penalizat, dar in mare penalizarea poate fi din cauza structuri site-ului, a hostului, a continutului si a backlink-urilor.Backlink-urile te penalizeazaToti guru din SEO incep sa promoveze backlink-urile din Web 2.0 pentru ca cele din forumuri(profile/posturi..)/guestbook-uri si asa mai departe nu mai sunt bune, este oare adevarat ?Ei bine este fals, un backlink este un backlink, conteaza ce pui in profilul ala, conteaza foarte multe, nu da vina pe cms cand e vina ta ca nu stii sa faci un backlink corect.Dar de unde a plecat ideea ca backlink-urile pe unele cms-uri nu mai functioneaza si te penalizeaza?In SEO sunt cativa pesti mari si restu care preiau si modifica, cand au scos cei de la Apex diferite articole legate de penguin si tipurile de cms-uri de pe care sa faci backlink-uri..toti ceilalti au copiat si au dat de bun exemplu fara macar sa le treaca prin cap ca cei de la Apex isi promoveaza xGen-ul.Backlink-urile au efect negativEi bine daca sunt facute corect au numai efecte bune, ridicarea PR-ului, consolidare pozitie si foarte multe efecte secundare(cum ar fi indexarea mai rapida)Morala este sa nu credeti tot ce cititi pe diferite forumuri/site-uri, WarriorForum se bazeaza tocmai pe prostia oamenilor care citesc forumul respectiv(la fel fac si altii).PS: Daca te axezi pe mai multe cuvinte cheie cu acelasi site sa te astepti ca pozitia sa varieze, este chiar posibil sa scada intr-o zi pe pagina 10 si sa revina a doua zi pe prima pagina prima pozitie. Quote
statornic Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Adevarul e ca siteul meu a fost penalizat si nu mai stiu cum sa il urc inapoi Quote
ionu7z Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 ce parere aveti de asta?Get Your 100% FREE Gorgeous Sports BLOG |Easy Adsense Earning $300+ P/M |Article+Backlink $20 Only Quote
Rubaka Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 Sunt niste prostii. Mai bine stai si inveti din propria experienta decat sa dai bani pe asa ceva. Sunt o multitudine in mediul online. Nimic serios. Quote