Jump to content
R3NZoR

Salut

Recommended Posts

Salut,

Am vrut sa-mi fac cont nou,am vazut ca nu se poate si mi-am amintit ca mai citeam eu forumul asta cand eram mic si surpriza,am cont.

Nu am mai trecut demult pe aici,da aseara mi-am decodat lg-ul si am redescoperit forumul din niste search-uri pe google,am citit niste discutii interesante,am vazut niste oameni cu scaun la cap si mi-a placut comunitatea.

Am 21 ani,nu stiu sa hackuiesc nimic,dar sunt legat de lumea it-ului in general,stiu cu ce se mananca destul de multe in domeniul asta dar nu am aprofundat nimic ca sunt lenes,ma apuc de multe si le las balta.Stiu basic-stuff-uri,de ex:cum sa instalez un cms,cum sa-l modific,putin despre retele,putin linux,stiu cum e facut un cod de program dar nu stiu sa-l fac,ma rog tot felul de cacaturi de genul asta,practic nu stiu nimic ca lumea.

Mai nou sunt pasionat de Android,le tot schimb rom-urile,am incercat sa-mi fac si unul singur,am incercat si sa fac cate o aplicatie,am invatat cate ceva dar m-am lasat imediat.

Vreau sa incep niste site-uri(tot cacaturi dastea mici,pe un wordpress ceva),poate in afara de munca de zi cu zi,mai fac si altceva pe internet in afara de browsing si citind tot felul de chestii(oricum nu pierd timpul pe facebook si alte mizerii),tot pentru a invata mai multe,seo,social cacat poate imi ajuta la ceva,o fac doar ca research.

Cam atat despre mine,ah,se poate schimba username-ul?e cam lame,asta mi l-am insusit de pe vremea irc-ului,era un script warmaster sau nu mai stiu cum ii zice si cand faceai flood iti schimba name-ul cu r3nzor :)) culmea e ca prin cartier si acum lumea imi zice tot "renzore".

Pai ce sa zic, bine ai venit! Daca tot te stie lumea asa, ai putea pastra acest nickname, desii mai tarziu pot aparea complicatii. Oricum vad ca nu esti prea pasionat de probleme, asa ca nu are cine sa ti le genereze. Momentan esti la fel ca mine, incep multe si termin foarte putine. Cel putin avem initiativa.

Per ansamblu iti urez sedere placuta si din reguli poate stii. Tot ce e scurt si la obiect e mai de valoare decat mult, prost si fara rost. Respectele mele....