razvycule Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Salut am preluat un site si acum trebuie sa il administrez.Ma pricep cat de cat dar aici "ma bate site-ul".Tot ce vreau este sa creez in bara de sus inca o pagina si nu prea stiu cum.Am incercat sa copiez FTP site-ului in pc si sa caut un idex ceva sa il editez, pentru a mai crea inca o pagina, iar apoi sa fac up inapoi dar nu am gasit.Daca cineva doreste sa ma ajute in privinta asta ar fi foarte frumos.Multumesc anticipat celor care pot sa ma ajute (sper ca nu am postat gresit)contact:razvanica_31@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3NZoR Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Zi-ne site-ul si username-ul si parola de la host. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Detalii? Cum ar fi..site-ul? CMS? A? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brokerjoker Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Ai grija la cine dai datele de la pagina ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciresel21 Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Ai grija la cine dai datele de la pagina ...@ Brokejoker... R3NZoR era doar un pic glumet..@razvycule - da-ne mai multe detalii... nu prea am inteles rugamintea ta:) Salut! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3NZoR Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Eram glumet si putin nedumerit,nu vad de ce ar cere un user ajutor cu chestii de genul asta aici,cwr ce mai face?Si chiar ma mir,ca ei apar de regula in rezultatele google cu probleme de genul asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvycule Posted June 30, 2012 Author Report Share Posted June 30, 2012 nu dau datele site-ului daca doreste cineva sa ma ajute ii pot da id si parola de la teamviewer am tot ftp in pc:ddetaliile o sa i le dau celui care doreste sa ma ajute multumesc anticipatsite-ul e facut PHP deasta nu ma descurc:|EU vreau sa creez o pagina in bara de meniu ex: Acasa|despre noi|Articole(asta vreau sa o creez)|etc.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrew-46 Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Nu inteleg de ce l-ai 'preluat' daca nu sti sa-l personalizezi singur. Si nu ar fi cine stie ce greu de modificat, ca inteleg ca vrei doar sa adaugi un link/buton acolo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brokerjoker Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 nu dau datele site-ului daca doreste cineva sa ma ajute ii pot da id si parola de la teamviewer am tot ftp in pc:ddetaliile o sa i le dau celui care doreste sa ma ajute multumesc anticipatsite-ul e facut PHP deasta nu ma descurc:|EU vreau sa creez o pagina in bara de meniu ex: Acasa|despre noi|Articole(asta vreau sa o creez)|etc....O data ce o persoana are acces chiar si prin team viewer ar putea sa iti "fure" alte date ..Eu iti recomand sa cauti ceva tutoriale sigur o sa gasesti si poate ai sa si inveti cate ceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 eu zic ca mai bine sa ne dai adresa site-ului, si apoi partea de cod, unde mai ai deja categorii...unde vrei tu sa adaugi alta categorie...si poate te ajutam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Bara respectiva o faci in HTML Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrPsychO Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 "Am incercat sa copiez FTP site-ului in pc si sa caut un idex ceva sa il editez, pentru a mai crea inca o pagina, iar apoi sa fac up inapoi dar nu am gasit.""nu dau datele site-ului daca doreste cineva sa ma ajute ii pot da id si parola de la teamviewer am tot ftp in pc"Nu inteleg nimic.<p><input type="reset" onclick="window.location = 'acasa.html' " value="Acasa" /> <input type="reset" onclick="window.location = 'despre_noi.html' " value="Despre Noi" /> <input type="reset" onclick="window.location = 'articole.html' " value="Articole" /> </p>Cauta ceva asemanator prin indexul tau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...