AmiNo Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Salutare la toti am facut rost de foarte multe surse de cryptere care AU FOST FUD...as dori sa le fac FUD din nou dar nu stiu cum...Daca m-ati putea ajuta ar fi perfect. Quote
Nytro Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Cunosti bine limbajele de programare in care au fost scrise? Stii bine structura PE (Portable Executable)?Cunosti WinAPI pentru a lucra cu aceste structuri, lucrul cu procese si thread-uri?Cunosti cum functioneaza scanarea antivirus si pe ce se bazeaza detectiile? Quote
alinh0 Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Cunosti bine limbajele de programare in care au fost scrise? Stii bine structura PE (Portable Executable)?Cunosti WinAPI pentru a lucra cu aceste structuri, lucrul cu procese si thread-uri?Cunosti cum functioneaza scanarea antivirus si pe ce se bazeaza detectiile?Daca stia toate astea crezi ca mai posta?Toti vor mura'n gura,si daca se poate,moca. Quote
AmiNo Posted July 2, 2012 Author Report Posted July 2, 2012 Imi puteti da macar un tutorial pentru visual basic ca sa il fac re-fud...? Quote
cobra89 Posted July 2, 2012 Report Posted July 2, 2012 (edited) 1. Ai postat in sectiunea gresita2. Esti lenes... foloseste functia search3. Nu ai postat nici un tutorial sau macar un sfat bun si mai ai si tupeu sa ceri tutorial cum sa faci un crypter fud ? Ar trebui sa iti fie rusine sa ceri ceva fara sa oferi ceva in schimbhttps://rstcenter.com/forum/36932-cum-sa-faci-un-crypter-fud.rst Edited July 2, 2012 by cobra89 Quote
B3st Posted July 2, 2012 Report Posted July 2, 2012 Lasa un scan link cu detectiile, iti zic ce trebuie sa faci doar din numele detectiei, cunosc bazele lor de detectii mai bine decat ei Quote