just-for-funn Posted July 2, 2012 Report Posted July 2, 2012 Salutare tuturor,Sunt la inceput cu deschiderea unui server privat pentru un joc nu e cine stie ce doar ca am probleme cu site-ul, tot am incercat de ceva timp sa imi fac eu unul dar nu prea mi-a iesit credca am amestecat acolo la scripturi de pe tot gugalu , In fine ... sunt interesat sa gesesc un Open Source Code pentru site-uri de genu, va dau mai multe exemple mai joc ... sincer multe dintre ele au cam aceeasi structura sa zic asa:Exemple de site-uri:::ZHUXIAN2:: www.zx.in.thCubizone - ???2?????Xtreme Jade Dynasty9 DragonsVindictusVa rog mult, daca aveti careva idee cum ai putea face rost sau de unde de sursa unui site de genul lasati un reply sau pm.O seara placuta, Quote
bcman Posted July 2, 2012 Report Posted July 2, 2012 Daca nu iti trebuie ceva cu prea multe briz-briz-uri, poti pune un Drupal sau Joomla si le personalizezi cum vrei tu. Daca vrei neaparat ceva care sa spuna "da, asta e pagina unui joc", poti cauta linistit pe scriptmafia. Quote