Undeath Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 "M-as implica intr-o politia agresiva" Cheloo Am de gand sa ma implic intr-un blackhatseo agresiv dorind sa scot intre 500-1000 vizitatori per day.Am un domeniu .ro , dar , am nevoie de un host.Momentan o fac doar ca sa analizez niste situatii , motiv pentru care vreau sa optez inspre freehosting.Daca stie cineva ceva de calitate (lol , ce cerinte) atata timp cat este free , astept raspunsuri.Stima si respect. Quote
Vlachs Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Nu este nici un host care iti interzice sa faci black hat seo, unde ai auzit tu asta ? Quote
Undeath Posted July 5, 2012 Author Report Posted July 5, 2012 Ma refeream la stabilitate.Stiu ca caut acu' in caru' cu fan , pentru ca de la freehost nu trebuie sa te astepti la asa ceva. Banda nelimitata. Quote
Vlachs Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Pai incearca cu un vps, asa datele o sa fie cat mai corecte, host-urile free sunt pline de site-uri cu diferite "problemici" Quote