Jump to content
M4T3!

idei !!!

Recommended Posts

Posted (edited)

Datele sunt reale. Il lasam in pace, nu e problema de bani, da el ma suna si mi zicea: "prietene, nu am apucat sa mergi azi la banca, sunt om de cuvant ce dracu, am firma, nu stau eu in 200 de ron"

Si insista ca mi pune mi pune, ba ca e plecat din tara, ba ca are ceva amenzi de platit, ba ca are unele probleme, eu om bun il tot lasa, da i ziceam de fiecare data, ca de incearca sa ma prosteasca il ard urat. El mereu poza in om serios, sincer, e avocat, pula mea... Mi e greu pana ma apuc, ca dupaia trebuie sa o tin constant cateva zile.

Pana acum e interesanta treaba cu coroana, mai ales cel ce a zis ca e din tm si ma ajuta.

Cu sora sa nu am treaba, cu toate ca as fute o la cum arata: Oana Oana Perin | Facebook

Si mai ramane treaba cu homosexualii, prostituatele ... dar daca stau sa am gandesc mai bine si nr de telefon l as putea fute putin, e din ala usor de memorat si sigur renunta cu greu, are 6 cifre de 4 =)), il gasiti pe facebookul de la firma lui, eventual merge un sms bomber si alte prostii, cine ma ajuta e domn.

Nu stiu cum sa procedez cu firma lui de catering, i as da o paguba mica, dar imi stie vocea si trebuie cred ca sa platesc ceva inainte sa se apuce de mancare "pt o nunta" =))

Edited by M4T3!