say3er. Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Ce parere aveti de acest telefon ?Telefon Gigabyte Gsmart G1317D GIG000112 - eMAG.roCapacitatea bateriei,procesor,touchscreen si pret.Mie mi s-a parut foarte interesant acest smartphone mai ales la pretul acesta (364 lei)Preview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 un review de pe emag:Un telefon care face ceea ce spune, insa care enerveaza cumplit datorita touch-screen-ului... L-am returnat rapid.Pro: Are toate caracteristice care apar in descriere. Toate functioneaza. Androidul este foarte dragutz si il recomand.Contra: Ecranul insa este de slaba calitate. Sensibilitatea la atingere este groaznica. Se pare ca este un touch rezistiv. Dezamagit total de ecran. L-am returnat. Ca intotdeauna, eMag-ul a fost la inaltime! Stima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansud2007 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 un review de pe emag:Un telefon care face ceea ce spune, insa care enerveaza cumplit datorita touch-screen-ului... L-am returnat rapid.Pro: Are toate caracteristice care apar in descriere. Toate functioneaza. Androidul este foarte dragutz si il recomand.Contra: Ecranul insa este de slaba calitate. Sensibilitatea la atingere este groaznica. Se pare ca este un touch rezistiv. Dezamagit total de ecran. L-am returnat. Ca intotdeauna, eMag-ul a fost la inaltime! Stima!Din cate vad are WM nu imi dau seama care ,cred ca e 6.5 dupa startup....(am avut Hd2 si era identic startupu'l) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-9 Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 In videoclip arata ca are Windows Mobile , dar pe emag spune ca vine cu froyo (Android 2.2), daca ai un buget mic si vrei un Android la liber este destul de bun, doreste si un prieten sa il cumpere, am sa vin cu mai multe informatii dupa ce il cumpara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...