paulsk8 Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Salut , iara eu Am incercat toata ziua sa trimit la un ftp un string.Sa spunem ca este string asd;Vreau sa trimit la un ftp un fisier fisier.txt care s? contina caracterele din asdSe poate face asta fara sa creez fisierul?Adica fara streamwriter?Am reusit sa fac un program care creeaza un fisier in D si il uploadeaza pe ftp dupa care se face invizibil ( hidden)Dar daca folosesc streamwriter am niste lipsuri..in nu pot pune in C, imi da eroare acces is denied ?i degeaba il ascund daca unii au show hidden files activat..Se poate creea intr-un ftp/server/host un fii?ier direct? Quote
SilviuSDS Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 E acelasi thread doar ca are un nume putin modificat. FtpWebRequest Class (System.Net) Quote
paulsk8 Posted July 7, 2012 Author Report Posted July 7, 2012 (edited) silviu daca vrei sa fii de ajutor pui mai mult decat un link..oricum am gasit rezolvarea, pe a3-a pagina de google.. Edited July 7, 2012 by paulsk8 Quote