Jump to content

SilviuSDS

Active Members
  • Posts

    292
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by SilviuSDS

  1. Adf.ly este interzis pe rst. Link direct: Hostgator 25$ off | Andrei Dima Si cum site-ul tau dureaza 2 decenii sa se incarce cel mai bine e sa postam cuponul direct aici nu crezi? Cupon: HOUSTON EDIT: WebHosting la $0.01 de la Hostagor. Alegeti Baby Plan si folositi cuponul: 3OWL1PENNY
  2. Telefon mobil Sony Xperia U ST25I, Black/White 55144 - eMAG.ro Procesor: Dual-core 1 GHz Cortex-A9 GPU: Mali-400MP (la fel ca SGS2 - adica jocurile full hd vor merge fara nici cel mai mic delay) Ram: 512 mb Baterie: Li-Ion 1320 mAh Sunet: Sony 3D surround sound audio technology Pret - 899 RON
  3. Nu as folosi atatea emoticoane decat daca singurele butoane functionale de la tastatura ar fi semnele de punctuatie, dar ma rog fiecare cu personalitatea lui, ma doare-n ms-dos pe mine. Bun venit pe rst, desi ai inceput cu stangul.
  4. Cu permisiunile cum le-a pus sicilianul (644 = rw-r--r--) a functionat perfect la mine. Edit: Era sa uit +rep
  5. Un cupon de $10 costa 72k puncte. In 4 zile ai facut 2400 de puncte, adica 600 de puncte pe zi. In 31 de zile faci 18600 de puncte. Cu cine ai facut matematica, cu femeia de servici? Si oricum sansele sa primesti vreun ban sunt mici cred eu.
  6. Exact la asta ma gandeam si eu, nu au cum sa mareasca raza de actiune doar prin software, au imbunatatit viteza de transfer si cam atat.
  7. Shit, trebuie sa-mi vand casa, sa-mi vand cainele si pisica, ca chiar si sosetele din picioare ca sa-i platesc pe aia de la Apple, pentru ca o sa ma dea in judecata ca am visat colturi rotunjite si butoane rotunde. ON: Dobitocie curata, asa ca. . . da-i in buci Albert Einstein: “I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.”
  8. Niciun investitor fara probleme la mansarda nu ar investi intr-un proiect care nu are niciun plan bine construit care sa aduca in cele din urma profit. Scopul unei afaceri este profitul, nu ai profit, nu e afacere, e o joaca de copii, bani aruncati pe fereastra. Am fost implicat si eu acum mai mult timp intr-un astfel de proiect, ce-am visat noaptea am facut ziua, iar in 3 luni dupa ce am realizat ca pierd bani si timp, am inchis totul ca sa nu mai pierd si mai multi bani si timp. Si apropo, daca vrei un website care sa includa articole scrise de tine, intai invata sa scrii corect, apoi gandeste-te daca mai vrei sa faci asta. OFF: Ce au sarit copii ca au si odata-n viata sansa de a fi sefi, chiar daca niste sefi mai mici dar nu conteaza, sau cum se numesc ei: "admini" @ps-axl: Daca e vorba ca tu sa fii sef, pe mine sa ma pui contabil, ok?
  9. Atata timp cat faci un ban cinstit nu conteaza ca-l faci din aur sau din cacat e un ban muncit, daca ar exista piata pentru cacat as incepe imediat sa vand. Daca tipul are rabdare cu toti pustii razgaiati si e in stare sa le stoarca buzunarele atunci bravo lui. Eu unul mi-as smulge parul de pe co@ie cu penseta decat sa stau juma de ora sa ma ocup de asa ceva.
  10. Din cate stiu eu asa ceva nu e posibil, cand te conectezi la reteaua cuiva nu faci tu regulile si nu ai cum sa te ascunzi. Daca ma insel sa ma corecteze cineva, nu ma supar.
  11. Pentru paranoici exista https://www.google.ro vi-l puneti ca homepage si gata.
  12. Eu nu inteleg de ce m-as chinui sa horocaiesc prin nu stiu ce optiuni si dandanale in nu stiu ce aplicatie web in loc sa imi deschid notepad-ul si sa incep sa lucrez, sa scriu cateva randuri de cod si gata treaba. Si inca ceva, daca cunosc cele 2 limbaje de ce nu am voie sa ma uit pe snippet-uri? Da, observ ca in loc de foreach scrie for, nu este chiar ca in intefata grafica, variabila i e inutila, codul trebuie scris eficient pentru a micsora timpul de executie. Eu ramand la al meu Notepad++ si tastatura.
  13. iBlackList Metoda ce ti-am descris-o eu mai sus face exact ceea ce vrei tu sa faca, aplicatiile de blocat apeluri doar refuza apelul (adica da ocupat), ori il taxeaza pe apelant si ii inchide. Eu folosesc metoda ce t-am descri-so mai sus. Am pe cosmote o cartela pe care nu o folosesc si o tin acasa intr-un sertar, telefonul meu face redirectionare spre acea cartela cand dau ocupat, iar aplicatia aceea da ocupat la numerele selectate de mine, tot ce aude apelantul in momentul redirectionarii este un beep deoarece telefonul suna un timp foarte scurt (sub 1s, nu scoate niciun sunet deoarece aplicatia comuta pe silentios la primirea apelului, isi face treaba si apoi comuta la modul anterior), apoi mai asteapta cateva secunde si se aude mesajul de la cosmote cum ca abonatul apelat nu. . . .
  14. Pentru asa ceva ai nevoie de un numar care sa fie mereu inchis, iar telefonul android sa aiba la setari redirectionarea apelului atunci cand este ocupat catre numarul inchis. Apoi setezi in aplicatie sa de-a ocupat si atat, apelul va fi redirectionat spre numarul inchis si IDR-ul va fi redat pentru acel numar, dar desigur apelantul nu va stii treaba asta. Eu folosesc aplicatia Call Blocker si casuta vocala cu delay extins. Daca aplicatia da ocupat unui numar apelul se duce in casuta si pe mine ma doare la basca.
  15. Dragutule, daca te intereseaza asa de mult ce scrii pentru noi, atunci fa un efort pentru noi, chiar te rog frumos, si pune naibii mana si citeste topicul inainte sa postezi aiurea, daca habar nu ai despre ce vorbesc, citeste aici si apoi taci din gura, ca te-ai facut destul de ras pana acum.
  16. Bun venit din partea mea, dar dupa ce inveti sa scrii sa ma anunti si pe mine. Sfat: Lasa CS-ul si iesi pe afara, daca nu ai cu cine sa vorbesti, nu ai prieteni, fa-ti, daca nu esti in stare vorbeste singur.
  17. Aveai 100 mb internet gratuit pe fiecare cartela, le luam gratis si le dadeam cu 5-6 lei.
  18. In Safe-Mode sunt pornite doar programele de baza si serviciile Windows, deci nu cred ca Predator va fi pornit, asa ca ai acces fara stick, pentru mine nu e asta o problema, majoritatea prietenilor mei habar nu au cum sa-si schimbe fundalul pe desktop, asa ca nu-i nici o problema. Dar totusi raman la parola normala, o stiu doar eu, e unica, adica nu o folosesc nicaieri altundeva, iar daca vreau sa blochez rapid calculatorul e simplu: Windows+L
  19. Normal ca l-ai gasit, caci si eu l-am gasit imediat dupa ce am vazut postarea lui abraxyss care nu a cenzurat nimic, a lasat publica pagina vulnerabila si sintaxa. Ma rog, bravo tie, ai reusit sa faci o copie identica dupa munca altcuiva, ai toata stima mea Si inca ceva:
  20. Oricine isi permite sa faca asa ceva Rtrix, dar foarte putini sunt in stare.
  21. Dupa postarea vulnerabilitatii in pagina cu carduri cadou, posteaza toti skiddies aceeasi vulnerabilitate. FAIL!!!
  22. Bre, da-ti cu caramida in cap pana cand o vezi pe Zana Zanelor pe Tare.ro
  23. SilviuSDS

    Pagina mea!

    https://x10hosting.com/ Ia-l pe asta, e bun.
×
×
  • Create New...