LegioNRST Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 ^XR^ Mail Sender @ LegioNDetalii:Programul este facut mai de mult si astazi cand l-am folosit m-am gandit sa il pun pe RST deoarece unora le poate fi util. Este doar Sender, deci trimite doar un mail. Singura problema este ca nu am pus caracter ascuns la parola de la gmail, dar nu va dezavantajeaza cu nimic. "Succesuri" Download ^XR^.Mail.Sender.LegioN.rar @ UppIT Quote
Enigma Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 (edited) e modificat de tine fratelo ?@ legion imi place de tine ca esti baiat istet, succes.edit : slbz deja frate intrii in detalii profunde, sa ne multumim cu cea postat, important e ca a facut ceva pentru forumul acesta, si e de apreciat. bravo legion. Edited July 7, 2012 by Enigma Quote
LegioNRST Posted July 7, 2012 Author Report Posted July 7, 2012 Sursa nu este a mea. Eu doar am facut interfata. Quote
slbz_r01 Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 "Singura problema este ca nu am pus caracter ascuns la parola de la gmail"Pai daca nu e sursa ta nici n-aveai cum.De ce nu pui atunci intr-un colt autorul programului? Quote