Jump to content
pyth0n3

Owned by Google (Gura mare capul gol)

Recommended Posts

Posted (edited)

Ti-am dedicat acest topic sa iti spun ca ai fost atat de ratat incat nu ai reusit sa te ascunzi atunci cand mi-ai dedicat cateva versuri.In primul rand trebuia sa faci log-out de pe rst si sa iti schimbi ip-ul.Dar tu ai vrut sa te joci cu focul si ai mai intrat o data sa imi citesti topicul pe forum, asadar iti urez sezare placuta de acum inainte pe forum si in intregul World Wide Web pentru ca de cate ori o sa ma impiedic de tine o sa te strivesc ca un chistoc de tigara doar pentru faptul ca ai avut limba lunga si pentru ca esti un cacat care inca pute pe langa saraca "mata" care trebuie sa iti spele zilnic chilotii. Acum te las in continuare sa vad cum te simti atunci cand cineva stie cine esti si in care topicuri scrii. (Apropo citeste-mi topicul cand ai facut log-out ca iar iti lasi nickname-ul prin sectia "Members who have read this thread" )Iar pentru cei care vor sa creeze un spreadsheet care logheaza ip-urile atunci cand cineva face un post trimiteti-mi un mesaj.

Edited by pyth0n3
Posted (edited)

pOxG9.png?1

Acum nu mai conteaza cine e ratatul si eu il las in continuare pe aici sa il iau in suturi ori de cate ori este nevoie deoarece satisfactia e mai mare .Prostia se plateste, asta pentru versurile pe care mi lea dedicat deoarece a crezut ca iese cu fata curata

Edited by pyth0n3
Posted (edited)

Nytro credea ca mi-au corupt contul dupa ce am deschis acest thread si ma intreba cine sunt , un ratat de pe rst mi-a scris cateva versuri dupa cum se vede mai sus intrun spreadsheet pe care l-am facut pentru a crea o tabela cu userii care vor participa la cursurile C,PHP si Linux.Asta a fost atat de ratat incat a lasat o gramada de informatii si uite eu l-am gasit si i-am dedicat un thread unde mi-am exprimat sentimentele fata de el.Acum il vom lasa in continuare in pace pe forum cu conditia sa il iau in suturi ori de cate ori va deschide gura.E mult mai satisfacator decat sa il dai afara.Eu nu am nimic cu nimeni deobicei dar ori de cate ori un copil prost crescut imi calca in fata o pune.Inainte sa scoti membrul din pantaloni trebuie sa te gandesti de 2 ori si sa fi sigur ca pantalonii nu ti spala "mata" ca s-ar putea sa ii dai iar de munca.

Edited by pyth0n3
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...