bt.ionut Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 (edited) salut, ce windows live imi recomandati ? am cautat pe google niste windows-uri dar nu am habar, soo...thanks ! Edited July 17, 2012 by bt.ionut Quote
em Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 Dac? te referi la Windows Live (Essentials) du-te aici.Dac? te referi la un Live CD are încorporat unu Hiren's Boot Disk. - Un live de XP. Quote
bt.ionut Posted July 17, 2012 Author Report Posted July 17, 2012 ma refeream la live cd, stii vreun site unde il pot configura eu ? adica sa aiba programele pe care le vreau eu... Quote
bt.ionut Posted July 17, 2012 Author Report Posted July 17, 2012 (edited) PE BuilderUite un tutorial aici.Faza e ca eu acum sunt pe ubuntu 10 LIVE CD. soo.. nu pot descarca si rula acel softORicum dami un link catre un windows live cd .iso - eu nu am gasit. merci Edited July 17, 2012 by bt.ionut Quote
adonisslanic Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 (edited) Faza e ca eu acum sunt pe ubuntu 10 LIVE CD. soo.. nu pot descarca si rula acel softORicum dami un link catre un windows live cd .iso - eu nu am gasit. merciNu exista windows_live_cd.iso sau ceva in genul, iei de pe torrente o imagine normala de Windows XP or whatever si urmezi tutorialul oferit de em// @bcman, evident, dar mai bine sa invete el cum au fost create alea intai, apoi poate sa faca ce vrea, cam asta ar trebui sa fie mentalitatea unora ca noi: nu conteaza ca deja exista roata, trebuie intai sa stii cum functioneaza si cum a fost facuta ca sa poti sa apreciezi si sa folosesti la adevarata sa valoare acea roata.... Edited July 17, 2012 by adonisslanic Quote
bcman Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 (edited) Nu exista windows_live_cd.iso sau ceva in genul, iei de pe torrente o imagine normala de Windows XP or whatever si urmezi tutorialul oferit de emExista (deja modificata) Cauta pe trackere Windows Last XP.@bt.ionutNu mai fa pe smecherul si nu te lua de toti. Poti face asa ceva si din Ubuntu, te chinui un pic si poti (pun pariu ca nu ai cautat pe Google). Oricum, adonis are si el dreptate. Edited July 17, 2012 by bcman Quote
bt.ionut Posted July 17, 2012 Author Report Posted July 17, 2012 ma tu nu intelegi ca eu nu pot invata pentru ca rulez pe live cd ubuntu ?merci bcman. Quote