ICEBREAKER101010 Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 (edited) Salutare ,Cine doreste sa obtina licenta pentru admuncher, de tip basic si valida 1 an ,trebuie sa faca urmatorii pasi:trebuie instalata ultima versiune de AdMuncher.Aveti nevoie de opera 12 si sa fie setat ca browser default.Dupa ce v-ati asigurat ca aveti toate astea ,incercati sa dezinstalati AdMuncher.In momentul in care se va incerca dezinstalarea programului o sa va apara o fereastra cu mai multe optinui ,va trebui sa alegeti "register for free".Apoi se va deschide o pagina in opera iar de acolo va trebui sa selectati ceva cu emusic.com .Mai multe detalii le gasiti in pdf-ul atasat.Desi e in rusa ,zic eu ca o sa va descurcati.PS: pentru a obtine licenta mai aveti nevoie si de un card de credit valid.Nu veti fi taxati cu nimic ,pentru ca programele de pe pagina care se deschide ,pot fi testate in mod trial.Din ce am observat eu ,e ceva asemanator cu survey pages.Eu am testat cu emusic ,si apoi am dezactivat contul in asa fel incat sa nu fiu taxat dupa ce mi se termina perioada de trial.Zippyshare.com - ????????? ???????.pdfLicenta basic valida pana in noiembrie Name: Ghost0bk _dep zai thu hai Code: 4E6C12EA-2144C429Have Funk! Edited July 17, 2012 by ICEBREAKER101010 Quote