player123 Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 Va salut,Maine ma duc sa ma inscriu la facultate Romano-Americana, insa sunt indecis la ce sa dau.M-am gandit la aceste 2 variante :1. Computer Science For Economics. 2. International BusinessAmbele sunt cu predare in limba engleza.Dar acum am stat si m-am gandit care este mai bun pentru viitor si bineinteles ca IT e mai important. ( Se castiga mai mult daca te duce capul ).Dar cu "International Business" daca stai si te gandesteti pe timp de criza firmele se imputineaza deci slabe sanse sa fi angajat + salariu "grosolan".Acuma problema este urmatoarea.Eu la scoala n-am facut Info / IT , mai mult m-am axat pe economie / mate / engleza.Asa ca vreau sa stiu daca o sa am sanse sa trec la facultate mai ales ca n-am facut nici o ora de informatica si daca se incepe de la 0 sau daca trebuie sa stiu si eu ceva din liceu.Ma scuzati pentru acest post lung si va multumesc pentru ca la-ti citit. Quote
phreak Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 Se ia de la 0 cu informatica, tre sa stii mate si engleza.In programare 80% tre sa tragi singur acasa, daca inveti numai ce se preda in facultate si atat n-o sa ai nici un viitor in domeniu.Tocmai am gasit ceva interesant.. Untitled Document Quote
kreven Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 La Romano-Americana (informatica-manageriala) sunt eu. Parere personala - Recomand! Quote