bt.ionut Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 ero-advertising bidvertiserDynamic OxygenExit JunctionClicksorKonteraPocket CentsIntellilinksInfolinksAdBriteadclickmediaadmanagechitikasmowtionlijit Quote
fimoza85 Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 ero-advertising bidvertiserDynamic OxygenExit JunctionClicksorKonteraPocket CentsIntellilinksInfolinksAdBriteadclickmediaadmanagechitikasmowtionlijitSi care dintre ei plateste mai bine / click din romania ? pt ca s-a imputit treaba cu ip`urile din romania, acum platesc f prost Quote
carter2408 Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 bidvertiser platesc tare prost l-am folosite eu pe un blog in romana si in 3 zile am facut 19 clickuri la care ei mi-au dat 1 eurocent.AdBrite platesc minim 1 eurocent pe click si maxim 5 eurocent pe blog in engleza restu nu le-am incercat Quote
malsploit Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 (edited) Nu va inteleg de ce nu incercati sa folositi amazon? E mult mai sigur si mult mai profitabil.Eu am facut, fara nici o investitie, 70 de dolari, cu un singur blog, in doar 2 saptamani. Edited August 4, 2012 by hate.me Quote
parazitul29 Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 bidvertiser platesc tare prost l-am folosite eu pe un blog in romana si in 3 zile am facut 19 clickuri la care ei mi-au dat 1 eurocent.AdBrite platesc minim 1 eurocent pe click si maxim 5 eurocent pe blog in engleza restu nu le-am incercatBidvertiser nu prea plateste delocmai este un serviciu romanesc bursadereclama fostul tradeadssi la amazon depinde pe ce tema ai site-ul si trebuie sa il ai in engleza si din cate stiam eu nu era ppc ca sa faci bani trebuiau sa cumpere vizitatori produse prin site-ul tauoricum toate programele de publicitate si in general ideea de a face bani pe net sunt o pierdere de timp Quote