BnF Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Sal Scuze ca postez aici dar am super problema nu vreau sa sparg idurile la alti utilizatori ci pe al meu Acum cateva zile miam uitat parola la yahoo...si am niste mailuri foarte importante ...cred ca toate srv-rele si conturile si alea alea is pe mailul respectiv....si ma gandeam in felul urmator : daca este obtiunea aia care zice ceva de genu Remember my Id & Password ar trebuie sa exsite undeva in instalare salvate nu ? ideea este urmatoarea nu am nici cea mai mica idee unde este salvata Stie cineva? va rog raspundeti..sau daca stiti alta modalitate vreau sa o aud aici sau pe id Raditz_2008 P.S. Miam uitat raspunsurile de la intrebarile respective...si nici nu am pus un mail deala .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 faci un stealer cu https://rstcenter.com/forum/49678-isr-stealer-0-4-a.rst si intra in el ,poate ai salvate parolele la email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BnF Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 ripoff ma crezi ca nustiu sa fac ce ai zus tu acolo ma ajuti te rog pe mes sau chetii de genu ? raditz_2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...