Nytro Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 [h=2]Apple tot o curva ramane.[/h] Published on July 26, 2012 by Razvan in Stiri ?i am dreptate când spun asta. Dup? cum ?ti?i Apple ?i Samsung duc o lupt? a patentelor pe tot globul, mai r?mâne s? se judece ?i în România. Ca s? în?eleag? toat? lumea: Apple folose?te patente Samsung ?i Samsung folose?te patente Apple. Doar c? Apple, a?a ca o curv? cum este, a decis s? creasc? suma pe care compania Sud-coreean? trebuie s? o pl?teasc? pentru produs de la 2.09$ la 24$. Asta dup? ce le-a transmis celor de la Samsung c? patentele lor nu valoreaz? nimic, oferindu-le 0.0049$ per patent. Adic?, dac? Apple o s? vând? 30 de milioane de telefoane anul acesta, Samsung o s? câ?tige doar 147.000$, pe de alt? parte ar trebui s? pl?teasc? celor de la Apple câteva miliarde de dolari. Pare corect, nu? Am în?eles c? judec?torul englez i-a umilit în cel mai scârbos mod posibil, dar s? reac?ionezi în disperare ?i într-un mod ?ig?nesc, este de cel mai jos nivel posibil. Dac? pân? acum aveam o problem? doar cu pre?ul ridicat al produselor Apple, asta pentru ce pot s? fac?, acum am o scârb? fa?? de aceast? companie ?i metodele ei.Sursa: Apple tot o curva ramane. Quote
StrXt Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Am observat ca de cand s-a dus Steve cei de la Apple sunt mai interesati de profit decat sa pastreze prestanta companiei.OFF: Ati observat ca siteul tipului care a scris articolul are un meniu Apple-like ? Quote
em Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 (edited) OK. Cât de încredere este acel link? Site-ul acela de ce nu a citat sursa? Din moment ce nu g?sesc nicio ?tire în englez? referitor la asta m? pune pe gânduri..Tipul nu prea le are nici cu matematica. 30.000.000 * $24 = cateva miliarde. Edited July 26, 2012 by em Quote