alexer13 Posted July 31, 2012 Report Posted July 31, 2012 Stiti vreun site de unde pot achizitiona un domeniu .net sau .com la un pret mic ?sau daca aveti ceva cupoane de reducere. Quote
att Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 Ai putea incerca aici. Inregistrare .COM Domeniu Domenii .COM Quote
Chobots Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 Nu stiu cat de ieftin ti se va parea, insa stiu ca tipii fac o treaba foarte buna, de calitate si sunt seriosi. Gazduire Web, Inregistrare Domenii, Reseller Web, Gazduire Radio, VPS,Servere METIN2 | SMSHosting.roPoti plati si prin SMS asta ar fi partea buna, zic eu. Am de la ei un domeniu .CC, un plan de administrare a domeniului, un VPN si un VPS. Succes! Quote
gh551 Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 GoDaddyIncearca "GETFIT99" , functiona pentru clienti noi, domeniul va fi $1.Daca nu merge ala de sus, incearca "indywin", asta e $5 Quote
att Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 Ca tot suntem la Domenii, am si eu o intrebare, pe hi2.ro nu mai pot folosi scripturi gen PHP, un site chiar am nevoie sa pot verifica niste scripturi PHP, in-afara de dap.ro, xhost.ro ca alea nu merg. va rog frumos si scuze de deranj. Quote
MDGFULL Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 acum ceva timp am luat de aiciCa tot suntem la Domenii, am si eu o intrebare, pe hi2.ro nu mai pot folosi scripturi gen PHP, un site chiar am nevoie sa pot verifica niste scripturi PHP, in-afara de dap.ro, xhost.ro ca alea nu merg. va rog frumos si scuze de deranj.Daca dadeai un search gaseai asta. Ai o lista completa cu hosting free Quote