Jump to content

Chobots

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Chobots

  1. zi tu. e in interesul tau sa le cumperi cu cat mai putin. daca ma apuc eu sa zic pretul iti zic sigur ca nu le mai vrei.
  2. Am nevoie de o persoana care sa faca chestia asta. Nu stiu cum sa injectez scriptul cu linkul vulnerabil. Am vazut tutoriale dar nu m-am prins.
  3. Am si eu 2 linkuri pe baza carora se poate face un .php pentru un cookie stealer care sa fure datele de log in. Cine ma ajuta? Plata paypal/transfer bancar.
  4. raspunde la PM te rog.

  5. Contact: nextlgzro@yahoo.com Pret: 9 euro o licenta.
  6. Nu stiu cat de ieftin ti se va parea, insa stiu ca tipii fac o treaba foarte buna, de calitate si sunt seriosi. Gazduire Web, Inregistrare Domenii, Reseller Web, Gazduire Radio, VPS,Servere METIN2 | SMSHosting.ro Poti plati si prin SMS asta ar fi partea buna, zic eu. Am de la ei un domeniu .CC, un plan de administrare a domeniului, un VPN si un VPS. Succes!
  7. ba frate. eu cu panarama aia de cerere de hacker pentru o baza de date n-am niciun raspuns. da' aici cand ati auzit de 1000 de euro ati sarit toti..
  8. Pot fi create in total 5 Conturi VPS. Dupa cum puteti vedea in poza atasata mai jos, are o capacitate ram de aproximativ 16GB si memorie de 200GB. Costurile sunt acoperite de mine. Cer pe cont $100 prin paypal sau serviciile unui hacker care poate intra intr-o baza de date a unui joc. Detalii prin PM sau la adresa de skype de pe profil. Serverul este platit pentru 1 an.
  9. Bine ai venit! Astept raspuns la PM!
  10. cumpar. vorbim pe skype, te rog.
  11. Chobots.net - Your Family Game! Am nevoie de tabelele din baza de date al acestui site. Ofer un minim de 150 de euro pentru acele tabele.Cine este interesat ma poate contacta la adresa de skype existenta pe profilul meu sau imi poate trimite un PM. EDIT: iHouse, caruita ii multumesc foarte mult, nu a putut gasi decat 2 XSS`uri si un Blind SQL. Maresc suma la 180 de euro pentru cine reuseste.
  12. skype add: next.chobots sunt interesat sa-ti cumpar contul ala.
  13. Am uitat sa precizes dar pentur detalii trimiteti-mi un PM. DarkyAngel o sa-ti trimit informatiile prin PM
  14. Am nevoie de un programator care poate sa imi seteze un server al unui joc pe un VPS. Am fisierele/sursa. Daca sunteti interesati lasati-mi un PM cu pretul la care v-ati gandit si va voi raspunde. Multumesc!
  15. Vand cont steam cu urmatoarele jocuri: Dupa cum puteti vedea starea VAC este buna si nu este banat pe PlayZeek. Il vand pentru 10 euro pentru ca am nevoie urgent de ei. Daca doriti sa cumparati lasati-mi un PM. Aici aveti profilul meu pe steam: Steam Community :: ID :: ??x?
×
×
  • Create New...