Jump to content
totti93

Blogul meu

Recommended Posts

Posted (edited)

Interesant e ca ai scris in paranteze denumirea in japoneza a jocului Sokoban. Adica sa stim si noi, ce p*la noastra, cum se scrie in japoneza. :)

On: Te-ai gandit la un fundal... negru? Si scrisul in alb? :D Ar arata mai underground, daca tot e un blog de hacking. Si parerea mea e sa schimbi si numele. Numele la blog, la site, sunt foarte importante sa isi dea seama omu din prima despre ce este vorba. Numele blogului tau e cam pt bloguri beletristice, parerea mea. Daca ti se par prea folosite "IT blog", "Tech News", "Hack Journal", atunci recomand: "Totti's hack blog". Parerea mea.

ps: de ce a fost picat forumul rst cateva minute?

Edited by fulminator
Posted (edited)
@totti93: Stai departe de nume gen "hack blog"; Dau inspre penibil. Numele e bun cum e acum. Si nu cumva sa pui scris alb pe fundal negru. E obositor pentru ochi.

Numele nu e bun. LOL, stiu ce e ala design reusit sau nu. Ti se pare asta obositor pt ochi: Hack a Day ? Crezi ca vei citi carti pe blog? Posturile sunt 100-200 cuvinte. Think again. Asta e dupa gustul lui. EU numai ZICEAM ca fundalul negru ii va da un aspect underground la blog, daca el ASTA VREA. Oricum, tema e foarte reusita si asa. Arata chiar foarte bine.

edit: @ak4d3a: Daca SEO, marketing, traficul si etc sunt afectate de numele blogului, da, intr-adevar, chiar nu conteaza ce nume e. Sunt curios totusi, avand in vedere ca tu ai nume foarte bun pt blog, de unde ai mai scos si asta...

Edited by fulminator
  • Active Members
Posted

Te-am pus in lista de bloguri :)

Nu au importanta domeniul, numele blogului sau tema. Atata timp cat ai continut de calitate si postezi des, restul sunt detalii.

Posted

@fulminator: Nu stiu cate bloguri/site-uri citesti tu zilnic, dar sunt aproape sigur ca citesc mai multe. E vorba de faptul ca mi-e mult mai comod sa citesc negru pe alb decat invers. La urma urmei scopul blogului lui totti e sa transmita informatie. Ca receptorul sa fie satisfacut, trebuie ca informatia sa fie transmisa usor. Cat despre Hack A Day, nu imi place deloc design-ul. Tocmai d-aia il citesc din reader. ;-)