Jump to content

mad93

Active Members
  • Posts

    216
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mad93

  1. Cumpar followers Instagram de Us sau wordwide. Am nevoie de 2-3k pentru inceput apoi daca totul este ok cat mai multe. Astept ofertele voastre!
  2. Content writer cu experienta ofer servicii de calitate la preturi avantajoase. Oferim servicii de promovare pentru afacerea dumneavoastra.Serviciile de Content Writing te ajuta sa iti maresti vizibilitatea serviciilor dumneavoastra in motorul de cautare ,contribuie la obtinerea unor clienti noi intr-un timp cat mai scurt. Daca doresti sa se mareasca numarul de vizitatori unici si timpul petrecut de acestia pe website precum si sa creasca traficul organic din motoarele de cautare, poti apela cu incredere la noi! Dacă doresti ca site-ul tău sa fie indexat rapid si sa fie mult mai vizibil comparativ cu concuranta, atunci trebuie să apelezi la servicii de content writing care să genereze un impact asupra publicului tău țintă! Scriem sau publicam advertoriale de calitate pentru promovare de produse si servicii pe care le putem publica si in reteaua partenerilor nostru Siteurile partenere au DA si PA bun cu metrici favorabili SEO Articolele vor fi scrise corect din punct de vedere lingvistic și gramatical dar si SEO friendly pentru o indexare superioara in motorul de cautare Targetăm în articole informația sau site-ul cerut. Folosim conținut și informații relevante în articole. Integrăm in articole cuvintele cheie dorite Avem experiență în scrierea de conținut pentru companii precum si pentru ziare si publicatii online Suntem capabili să ne adaptăm oricărui domeniu si sa intampinam nevoile clientilor nostri pentru a livra intotdeauna la timp servicii de calitate Contact: redactie@ambsd.us
  3. Baiat de nota 10, stie ce face. Recomand!
  4. Cum spune si titlul Platesc pe cineva care se pricepe --------------------- Am gasit pe cineva de aici de pe forum. Se poate inchide.
  5. Practic sa creeze o pagina noua sub forma /bucuresti/strada/serbanescu-alexandru-cpt-av/ si sa ataseze Unde se afla Strada serbanescu alexandru, cpt av pe harta Bucuresti ? Mai jos aveti harta pentru Strada serbanescu alexandru, cpt av din Bucuresti ! Si sa ataseze google maps cu strada. Eu am un prezent un csv cu lista strazi din bucuresti dar nu am la toate codul postal dar sunt alte locuri une le putem gasi. Se poate face asta si cu CSV Importer & Exporter dar ma blochez la partea cu integrarea google maps.
  6. Caut pe cineva care se pricepe la wordpress si poate integra lista cu strazile si codurile postale din Bucuresti. Am nevoie de acest lucru intr-un timp relativ scurt. Mai multe detalii in privat
  7. Sunt interesat sa cumpar like-uri pe facebook pentru o pagina romaneasca. Vreau sa fie like-uri de la conturi reale nu date de boti si sa fie din trafic romanesc. Platesc bine, mai multe detalii in privat.
  8. Mai are cineva conturi de vanzare? Sunt interesat de conturi de facebook cu profil de femeie cu minim 1 an vechime, cine are sa trimita PM.
  9. mad93

    CUMPAR

    - se poate sterge
  10. Adresa este https://interserver.net/ Oferta este disponibila aici https://interserver.net/dock/vps-cj.html Eu am platit cu cardul si nu a fost nici o problema , puteti seta sa nu se reinoiasca automat la 30 de zile . Spor !
  11. Sper ca te ajuta acest clip.
  12. Depinde de versiuntea de ios de pe telefon daca ai ios pana la 8.3 poti baga aceasta adresa la dns 104.155.28.90 si incerci sa dai un crash si iei adresa din facetime . In caz ca la deviceul tau nu s-a dat restore poti incerca sa faci un backup cu itunes si sa extragi emailul din backup .
  13. Angajez web-designer pentru realizarea unui site destul de simplu . Pentru mai multe detalii despre proiect si plata pm me !
  14. Pretul este 4000 euro pentru cei interesati .
  15. Se vinde DELL PRECISION T7610 V2 WORKSTATION CHASSIS cu urmatoarele specificatii : DUAL E5-2650 V2 64GB RAM 3.5TB HDD 512 SSD DELL PRECISION T7610 MOTHERBOARD NK70N - NEW INTEL XEON E5-2650 V2 CPU 2.6GHZ 8CORE 20MB - SR1A8 DELL T3600 / T5600 / T7600 HEATSINK FOR CPU 1 - 1TD00 8x OEM 8GB PC3-14900R MEMORY MODULE HYNIX 8GB PC3-14900R-13-12-C2 ( HMT41GR7AFR4C-RD T8 AD ) DELL TOSHIBA 3TB 7.2K SATA HARD DRIVE ***NO CADDY*** - PT2V0 - DELL SSDR,512G,S3,7MM,LTN,M6S - **NO CADDY** 2XFM1 -REF HP / NVIDIA QUADRO 4000 2GB GRAPHICS CARD - Astept ofertele voastre prin pm !
  16. Folosesc un astfel de player pe raspberry pi si isi face treaba .
  17. mad93

    Chitara

    iti ofer un kit raspberry pi Kitul contine Raspberry Pi Model B 512MB 8GB Micro SD (pre-imaged with NOOBS) Micro SD Card Adaptor Carcasa din materiale premium pentru raspberry pi Tastatura Slim Mouse optic Alimentator European Cablu HDMI Cablu Micro USB Adaptor HDMI to DVI Heatsink Set (3),
  18. a incercat cineva sa crypteze hc stealer ?
  19. Chromium merge perfect pe arch
  20. Vand urmatoarele : Vnc's (toate tarile in special US , Uk ,DE , IT ,FR,AU,CA,GR) Rdp's (toate tarile in special US , Uk ,DE , IT ,FR,AU,CA,GR) Root's pe diferite servere cu diverse specificatii Preturile nu sunt fixe ! Rog seriozitate ! Accept PM , WM , BTC Persoanele care sunt interesate ma pot contacta la adresa de yahoo mad_abh .
  21. Cred ca este vorba de iphone 5 avand in vedere categoria si atunci vorbim de ios .
×
×
  • Create New...