Jump to content
Guest Kovalski

***citeste***

Recommended Posts

Guest Kovalski
Posted (edited)

Deci, nu stiu care dintre voi este nenorocitul care face lucruri de genul asta dar este insultator!

1 eu nu ma ocup cu carding

2 eu pana azi nici nu stiam ca am cont pe hackforums

3 cineva ori incearca sa ma discrediteze ori incearca sa ma bage in cacat ori incearca sa castige incredere pe spatele meu.

4 daca stiti al cui este acel domeniu va rog sa ma anuntati

5 eu am o familie si un job nu vreau sa fiu asociat in nici un fel cu cardingul.

733untitled.jpg

Deoarece acesta este singurul forum pe care activez sunt sigur ca este postat de catre cineva din acest forum.

acel anunt a fost postat de catre Varolaret Today, 01:37 AM

link http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3Awww.hackforums.net%2Fshowthread.php?tid=2667204

Edited by ps-axl
Posted

Hmmm....daca asta e singurul forum pe care zici ca activezi, sa stii ca am mai vazut avatarul tau pe undeva cu siguranta, dar nu imi aduc bine-aminte acum. Iar nick-name-ul cauta-l pe google cu "in:" asa mai gasesti cacanari

Guest Kovalski
Posted

pe insecurity eu sunt si conversatia aia trebuie sa ii multumesc lui Daly :| pentru ca a ajuns pe net acea conversatie

ideea este ca postul din hackforums nu este al meu si nu inteleg de ce ar pune cineva la contact mailul meu.

cel mai tare ma deranjeaza faptul ca sunt asociat cu cardingul lucru care nu este deloc adevarat.

Posted

Traim intr-o tara de plagiatori din pacate. Eu am un nick mai specific de prin 2005 si din cand in cand mai dau cate un "s?rci" cu goagle sa vad ce raspuns am ...si spre surprinderea mea am vazut ca e un looser pe facebook cu nick identic cu al meu si un copil de prin moldova in clasa a 8 a care foloseste nick identic pe niste forumuri. Nu e doar concidenta..e pura marlanie, vor sa se foloseasca de munca altora pt a face impresie.