Guest Kovalski Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 (edited) Deci, nu stiu care dintre voi este nenorocitul care face lucruri de genul asta dar este insultator!1 eu nu ma ocup cu carding2 eu pana azi nici nu stiam ca am cont pe hackforums3 cineva ori incearca sa ma discrediteze ori incearca sa ma bage in cacat ori incearca sa castige incredere pe spatele meu.4 daca stiti al cui este acel domeniu va rog sa ma anuntati5 eu am o familie si un job nu vreau sa fiu asociat in nici un fel cu cardingul.Deoarece acesta este singurul forum pe care activez sunt sigur ca este postat de catre cineva din acest forum.acel anunt a fost postat de catre Varolaret Today, 01:37 AMlink http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3Awww.hackforums.net%2Fshowthread.php?tid=2667204 Edited August 3, 2012 by ps-axl Quote
sicilianul Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 Hmmm....daca asta e singurul forum pe care zici ca activezi, sa stii ca am mai vazut avatarul tau pe undeva cu siguranta, dar nu imi aduc bine-aminte acum. Iar nick-name-ul cauta-l pe google cu "in:" asa mai gasesti cacanari Quote
n3Oh Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 (edited) Nustiu daca te ajut sau nu, si nici nustiu daca esti tu acea persoana: Site-ul 1EDITSper ca nu am gresit cu nimic. Edited August 3, 2012 by n3Oh Quote
LegioNRST Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 Ce om vrea s? te bage în c?cat ori s? fac? chestii pe spatele tau Quote
Guest Kovalski Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 pe insecurity eu sunt si conversatia aia trebuie sa ii multumesc lui Daly pentru ca a ajuns pe net acea conversatieideea este ca postul din hackforums nu este al meu si nu inteleg de ce ar pune cineva la contact mailul meu.cel mai tare ma deranjeaza faptul ca sunt asociat cu cardingul lucru care nu este deloc adevarat. Quote
Graphik Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 Traim intr-o tara de plagiatori din pacate. Eu am un nick mai specific de prin 2005 si din cand in cand mai dau cate un "s?rci" cu goagle sa vad ce raspuns am ...si spre surprinderea mea am vazut ca e un looser pe facebook cu nick identic cu al meu si un copil de prin moldova in clasa a 8 a care foloseste nick identic pe niste forumuri. Nu e doar concidenta..e pura marlanie, vor sa se foloseasca de munca altora pt a face impresie. Quote