Sheyken Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 (edited) [+]Target: American University of Health SciencesImage: Cerinte:---------------------------Sintaxa se trimite prin PMPostarea unui ScreenShoot este obligatoriePentru rezolvarea acestui challenge este necesar sa postati versiunea bazei de date.---------------------------Locul 1: Un script pentru creearea Symlink-urilorLocul 2: 5 nologine din diferite tari.Locul 3: Tutoriale SQL Injection de la MySQL Injection pana la MsAccess injection.---------------------------Succes.Solvers:DarkyAngel. Premiu 1. Symlink script.totti93. Premiu 2. 5 Nologine din ??ri diferite.Wubi. Premiu 3. - Tutorial MySQL Injection error based full. Edited August 9, 2012 by Sheyken Quote
Sheyken Posted August 9, 2012 Author Report Posted August 9, 2012 (edited) Haha, primul care a facut injectia prin union based. Frumos.Edit: NoLogine, trimise. Edited August 9, 2012 by Sheyken Quote
Sheyken Posted August 9, 2012 Author Report Posted August 9, 2012 Primu' challenge terminat.Câstig?torii:DarkyAngeltotti93Wubi Quote
Sheyken Posted August 9, 2012 Author Report Posted August 9, 2012 Am postat rezolvarile la ultimele challenge-uri, nu vrei ca dupa fiecare challenge sa postez litera cu litera cum se rezolva? Voi face un topic in care voi da rezolvarile la toate challenge-urile facute din sesiunea nr 2.Aici ai sesiunea nr 1 -> https://rstcenter.com/forum/57062-hard-oracle-xml-injection-bonus-rezolvari-end-1-a.rst Quote
kasmir Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 Ok eu nu am vazut ca ai postat si alte challange-uri! Este frumos jocul care-l faci, dar daca-l faci, un sfat care ar fi foarte util, dupa ce se termina fiecare chalange, editezi primul topic si pui link-ul cu sintaxa facuta corecta!Felicitari tuturor si bafta in continuare, daca treaba care o faci merge super am sa fac si eu niste challange-uri ca ale tale, cu niste premii gen, domenii free si alte prostii, am sa urmaresc activitatea acestor challange-uri! Quote
Sheyken Posted August 10, 2012 Author Report Posted August 10, 2012 Multumesc. Momentan eu dau ca premi doar un script pt symlink-uri, 5 nologine si tutoriale la alegere de sql injection. Quote
Sho0ter Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 Easy one.Thanks for the challenge. Quote