The_Cod3 Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 Buna seara rst.Probabil ca nu e un forum potrivit pentru problema mea dar imi cer scuze. Detin un ford focus din 2004 (combi) si de cateva zile lumina din dreptul 120 a vitezometrului si 4000-5000 a turometrului, sa slabit. Nu am buton pentru setarea lumini de bord. Aveti idee ce ar putea avea?. Si as dori sa imi pun leduri smd (4 leduri pe bucata) in pozitie si in spate la numar, ar putea incinge instalatia electrica? Va multumesc si astept un raspuns. O seara placuta Quote
Matt Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 Trebuie sa dai bordul jos ca sa poti pune alte beculete sau ce prostii vrei sa iti faci tu. Quote
vabogsm Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 un prieten si aschimbat culoarea luminilor de la bord sa chinuit 2 zile:)) nu merita sa te chinui;) Quote
bruttus139 Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Buna seara rst.Probabil ca nu e un forum potrivit pentru problema mea dar imi cer scuze. Detin un ford focus din 2004 (combi) si de cateva zile lumina din dreptul 120 a vitezometrului si 4000-5000 a turometrului, sa slabit. Nu am buton pentru setarea lumini de bord. Aveti idee ce ar putea avea?. Si as dori sa imi pun leduri smd (4 leduri pe bucata) in pozitie si in spate la numar, ar putea incinge instalatia electrica? Va multumesc si astept un raspuns. O seara placutaLED-urile nu au consum mare,poti pune cite vrei fara probleme,dar este o operatie destul de migaloasa,mai nou chiar,prin europa,inclusiv becurile din casa sint toate cu leduri,si pe zi ce trece sint inlocuite cele neon ca si cele incandescente cu asa ceva datorita consumului foarte mic al led-urilor. Quote
olac81 Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Nu este o operatie greoiae ...iar pentru a schimba niste becuri la vitezometru , turometru...nu trebuie sa se demonteze borul ...se demonteaza doar plansa cu ceasuri ...o operatie de montat demontat o ora Quote
seby05 Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Buna seara rst.Probabil ca nu e un forum potrivit pentru problema mea dar imi cer scuze. Detin un ford focus din 2004 (combi) si de cateva zile lumina din dreptul 120 a vitezometrului si 4000-5000 a turometrului, sa slabit. Nu am buton pentru setarea lumini de bord. Aveti idee ce ar putea avea?. Si as dori sa imi pun leduri smd (4 leduri pe bucata) in pozitie si in spate la numar, ar putea incinge instalatia electrica? Va multumesc si astept un raspuns. O seara placuta1.salut vezi ca ai un rezistor sau o dioda care trebuie schimbata pe placa ce contine controler-ul de lumini pentru cadrane2.nu ai cum sa pui smd-uri (este prea instabil sistemul si prea costisitor de realizat si 4 leduri smd nu degaja multi lumeni tastatura de la telefonul mobil are minim 6 leduri smd) poate bright led, uv black light led, xenon, LED laser..3. montarea ledurilor nu supraincalzeste nimic din moment ce au un regulator montat pentru voltajul la care lucreaza si ca sa fii si mai sigur poti sa mai bagi si o siguranta ca sa dormi neintors. Quote
Sithalkes Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Bordul trebuie demontat, Led-uri poti pune linistit in spate.Sunt benzi cu led-uri smd, care functioneaza la 12v, de diverse culori, albe, rosii, mov, etc...Leduri pentru tineMagazin online becuri led smdBenzile astea se pot si taia, in functie de necesitati. Quote