edutu20 Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Polonic..sau cum te numesti...recomand sa incerci la cel ce a compus melodia urmatoare...nu vezi ca aici nimeni nu vrea?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deirdre Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 eu mai am rootkitul ala in PC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian503 Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 eu mai am rootkitul ala in PC?Noi suntem baieti rai, deci il ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deirdre Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 (edited) Noi suntem baieti rai, deci il ai.si eu de unde stiu ca nu minti cand spui asta?nu renteaza sa fiti baieti rai, se vor gasi mereu altii mai rai decat voi care sa va puna capac.ati vazut ca vi s-a inchis siteul si cativa din baietii rai au ajuns si la mititica.si v-a mai facut si presa de ras.si? in rest nu mai are nimeni nimic de zis?si daca il mai am cum de nu e detectat nici de gmer si nici de sophos?ati mutit?nu inteleg la ce le-ar folosi unora un rootkit in PCul altuia. chiar asa de interesanta sunt?chiar atat de dependenti sunt unii de mine? Edited January 2, 2013 by deirdre Link to comment Share on other sites More sharing options...
XgaMeR Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 (edited) cine pula mea e atata de prost incat sa-si piarda timpu uitandu-se la o maimuta ca tine? iti dai prea multe besini, iesi in mortii matii de pe rst ca mi-ai rupt pula deja cu impresiile tale. Edited January 2, 2013 by XgaMeR Link to comment Share on other sites More sharing options...