el_usuario Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 (edited) Programul deschide un specificat PDF-document ?i caut? num?rul maxim de obiect. Apoi, v? crea?i propriul obiect cu termen echipa, iar executarea acestuia este specificat? în PDF-r?d?cin?, adic? de declan?area se produce imediat dup? deschiderea documentului.download : // Removedpass: 123 Edited August 18, 2012 by Nytro Quote
connected Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 lai incercat? se ruleaza exeul? sau apare o eroare?eu am incercat mai devreme, dar fara rezultat.P.S deci nustiu, probabil functioneaza daca il rulezi in adobe reader...eu lam rulat in foxit, Quote
staticwater Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 lai incercat? se ruleaza exeul? sau apare o eroare?eu am incercat mai devreme, dar fara rezultat.P.S deci nustiu, probabil functioneaza daca il rulezi in adobe reader...eu lam rulat in foxit, Nu trebuia sa-l rulezi! el_usuario = el_smecherino Quote
Nytro Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 PADDINGXXPADDINGPADDINGXXPADDINGPADDINGXXPADDINGPADDINGXXPADDINGPADDINGXXPADDINGPADDINGXXPADDINGContine 2 executabile encryptate (prost), si nu vad de ce ar contine. Ban, explicatii ulterioare dupa un alt cont daca chiar e nevoie. Quote