sandabot Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Scopul jocului este sa miscati omusorul ala cu ajutorul mouse-ului.Nu ma intrebati prea multe despre el caci eu nu l-am jucat , inimile sunt scumpe pe piata neagra a organelor.Staggering Beauty(in caz ca suferiti de epilepsie sau alte boli neurologice nu jucati) Quote
fulminator Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Scopul jocului este sa miscati omusorul ala cu ajutorul mouse-ului.Nu ma intrebati prea multe despre el caci eu nu l-am jucat , inimile sunt scumpe pe piata neagra a organelor.Staggering Beauty(in caz ca suferiti de epilepsie sau alte boli neurologice nu jucati)Tu l-ai facut? Care e rolul lui? Quote
CristianRoflmao Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 sa-mi bag pula ca erau boxele la maxim aahh ce dumnezo de joc i asta,misti un rahat black sau ce e ala .. damn *facepalm* Quote
DarkLegion Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 ce pula mea e asta? nu m-am speriat deloc Quote
Bebe Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Cat tre sa fut mouseu aici sa apara ceva? Quote