banks Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Am facut un program anti afk ( care te reconecteaza pe un server de sa:mp) si a fost distribuit.L-am adaugat pe google code si am facut o interfata straina.samp-reconnect-bot - Program used for reconecting to SA:MP servers - Google Project HostingPartea amuzanta este ca eu primesc numele si parola**** Nume: Banksy Parola: dada Nume: Banksy Parola: dadaz Nume: CruZzZ Parola: unuebanksynumberone Nume: Banksy Parola: zz Nume: CruZzZ Parola: dorelputoarea Nume: CLouD Parola: 2f0n5mm3f Nume: Nick47 Parola: muiecoriom Nume: BANKSY Parola: 1 Nume: BANKSY Parola: casdsa Nume: BANKSY Parola: mastan Nume: Krowl Parola: gigimuschi Nume: krowl Parola: gigimuschi Nume: AdalisA Parola: asdfzxcv Nume: AdalisA Parola: asdfzzxcv Nume: Banksy Parola: sadasd Nume: 2Pac.eXe Parola: 123 Nume: Banksy Parola: mastaN Nume: [B2w]RichardD Parola: dickinass695143 Nume: Thomas_Jefferson Parola: sandero Nume: Thomas_Jefferson Parola: al3xandru5321 Nume: Thomas_Jefferson Parola: 3 Nume: iLuSSioN Parola: metin2rules Nume: RaDwWwW Parola: asdf Nume: RaDwWwW Parola: 3294792225 Nume: p4ul Parola: cacat Nume: [B2w]HenrY14 Parola: deea140214deea140214 Nume: [B2w]RunNer Parola: nuveigasiparolaboule Nume: Krysty Parola: 12kry90 Nume: nic_adrian Parola: 1 Nume: Tatarusanu Parola: leonard123 Nume: NIC_ADRIAN Parola: 1sadsa Nume: Krysty Parola: kry20 Nume: DarkBleider Parola: 2415135Am spart unele conturi mai "bogate" dar am fost prins ( din cauza unui tradator ) si banat Quote
Kay97 Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 bv..cum functioneaza?ti le trimite prin mail? Quote
banks Posted August 21, 2012 Author Report Posted August 21, 2012 bv..cum functioneaza?ti le trimite prin mail?Nu , prin FTP. Inainte sa trimita vede daca parola & numele sunt deja , si doar daca nu sunt se adauga. Quote
DarkLegion Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Ce naiba cauta asta la show off? Quote
Kay97 Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 (edited) macar ai strans si tu mai multe?iti transferi banii sau masinile si dupa esti boier pe bzoneapropo,ma rezolvi si pe mine cu un cont lvl 5..nu conteaza banii,doar sa aibe lvl Edited August 29, 2012 by Kay97 Quote
banks Posted August 29, 2012 Author Report Posted August 29, 2012 macar ai strans si tu mai multe?iti transferi banii sau masinile si dupa esti boier pe bzoneapropo,ma rezolvi si pe mine cu un cont lvl 5..nu conteaza banii,doar sa aibe lvlam unu pe care fac dm cand nam ce face, am 1 warn, 1 ban expirat pentru dm, si 1 ban care expira maine pentru insulte la adresa mafiei nume :sktpas: cacatintra si tu si fa dm , doar sa nu iei ban permanent Quote
iNoReply Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Nu prea merg conturile doar cateva...Caut baza de date B-zone sau Conturi b-zone. Quote
cRw Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Idem..nu merg ?i alea care merg sunt banate. Quote
banks Posted August 29, 2012 Author Report Posted August 29, 2012 Nu prea merg conturile doar cateva...Caut baza de date B-zone sau Conturi b-zone.uite un log cu parole si nume, am furat cateva conturi de aici..acum nu mai poti schibma mail fara confirmare..dar vreo 2 conturi sunt bune parca..dar e mult de cautathttp://www.mediafire.com/?7b9phqroqnrttk7 Quote
cRw Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 (edited) uite un log cu parole si nume, am furat cateva conturi de aici..acum nu mai poti schibma mail fara confirmare..dar vreo 2 conturi sunt bune parca..dar e mult de cautatb-zone2.txtSunt din 2011..deci nu cred c? mai e vreo ?ans? s? fie vreun cont fiindc? au fost resetate parolele etc.P.S: D??i foc cu tot cu conturile tale...te crezi mare hacker . Edited August 30, 2012 by cRw Quote
hackerika Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Sunt din 2011..deci nu cred c? mai e vreo ?ans? s? fie vreun cont fiindc? au fost resetate parolele etc.P.S: D??i foc cu tot cu conturile tale...te crezi mare hacker .Si tu un mare agramat, da-ti*. Quote
FireKode. Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 uite un log cu parole si nume, am furat cateva conturi de aici..acum nu mai poti schibma mail fara confirmare..dar vreo 2 conturi sunt bune parca..dar e mult de cautatb-zone2.txtAstea eu le-am facut publice si le-am imprastiat,oricum e bine ca nu pretinzi ca e munca ta Quote