Jump to content
jKy_gbg

My Blog

Recommended Posts

sper sa nu comentati prea mult

Atunci de ce pula mea ai mai postat aici ? Pentru backlink ?

Check this out:

Azi din plictiseala, am lucrat la un mic avatar cu Jim Parsons, un mic brtush, un mic render realizat de mine, si putin text.

Si asta a iesit:

OMG !

Ce ai modificat la videoul acela "The dark Night" ? Eu vad doar un slideshow cu imagini de pe net...

Apropo site-ul e varsa, nu ai un subiect, o nisa, am vazut ca ai acolo si software, numele are leg. cu Counter Strike, ca altfel nu as putea explica acel "cs" care nu are alt inteles.

Vrei sfatul meu ?

Lasa-te ! Nu e de tine, take a life dude !

Lasa-te ! Nu e de tine, take a life dude !

Asta nu e sfat.

In primul rand un domeniu .in e foarte greu de promovat. Mai bine iti mai strangeai bani de un .com sau .info.

In al doilea rand GANDESTE-TE ce vrei sa faci din site. BLOG/SITE. Daca blog, ce scrii pe el, te axezi pe o ni??.

Ce faci tu pe el e caca-maca. Amesteci din toate si iese un cacat. Fa-l blog personal, schimba tema si apuca-te sa postezi calumea. Daca vrei sa iasa ceva calumea.

@bt.ionut ce dracu, s-o pisat cineva in cana ta?

Acel videoclip e facut pe o anumita melodie, am incercat sa potrivesc clipurile si pozele pe melodie, nu e nimic special, nu am zis ca sunt maestru in asa ceva. Daca tu faci ceva mai bun, jos palaria, dar incearca sa faci cum am facut eu, sa ei filmul, sa tai bucatica, cu bucatica, si sa le pui in after effects sa le potrivesti....

@[E]xPeRiEnCe asa e, am sa incerc sa ma axez pe altceva, si sa folosesc o alta tema mai simpla, si am de gand sa imi cumpar un domeniu.ro.

Multumesc de sfaturi @bt.ionut CS, da are legatura cu counter strike, initial era un server de counter strike care nu a tinut.

Multumesc de sfaturi @[E]xPeRiEnCe

Edited by jKy_gbg