jKy_gbg Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Acum cateva luni am inceput sa lucrez la el, tema e luata de undeva, este wordpress, sper sa nu comentati prea mult Here it is: http://novuscs.inNu radeti de domeniul meu l-am cumparat cu niste bani ramasi pe telefon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bt.ionut Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 sper sa nu comentati prea multAtunci de ce pula mea ai mai postat aici ? Pentru backlink ?Check this out:Azi din plictiseala, am lucrat la un mic avatar cu Jim Parsons, un mic brtush, un mic render realizat de mine, si putin text.Si asta a iesit:OMG !Ce ai modificat la videoul acela "The dark Night" ? Eu vad doar un slideshow cu imagini de pe net...Apropo site-ul e varsa, nu ai un subiect, o nisa, am vazut ca ai acolo si software, numele are leg. cu Counter Strike, ca altfel nu as putea explica acel "cs" care nu are alt inteles.Vrei sfatul meu ?Lasa-te ! Nu e de tine, take a life dude ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-E-xPeRiEnCe Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Lasa-te ! Nu e de tine, take a life dude !Asta nu e sfat.In primul rand un domeniu .in e foarte greu de promovat. Mai bine iti mai strangeai bani de un .com sau .info. In al doilea rand GANDESTE-TE ce vrei sa faci din site. BLOG/SITE. Daca blog, ce scrii pe el, te axezi pe o ni??. Ce faci tu pe el e caca-maca. Amesteci din toate si iese un cacat. Fa-l blog personal, schimba tema si apuca-te sa postezi calumea. Daca vrei sa iasa ceva calumea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jKy_gbg Posted August 25, 2012 Author Report Share Posted August 25, 2012 (edited) @bt.ionut ce dracu, s-o pisat cineva in cana ta?Acel videoclip e facut pe o anumita melodie, am incercat sa potrivesc clipurile si pozele pe melodie, nu e nimic special, nu am zis ca sunt maestru in asa ceva. Daca tu faci ceva mai bun, jos palaria, dar incearca sa faci cum am facut eu, sa ei filmul, sa tai bucatica, cu bucatica, si sa le pui in after effects sa le potrivesti....@[E]xPeRiEnCe asa e, am sa incerc sa ma axez pe altceva, si sa folosesc o alta tema mai simpla, si am de gand sa imi cumpar un domeniu.ro.Multumesc de sfaturi @bt.ionut CS, da are legatura cu counter strike, initial era un server de counter strike care nu a tinut.Multumesc de sfaturi @[E]xPeRiEnCe Edited August 25, 2012 by jKy_gbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TestROOT. Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Comentez eu ! Design-ul e de cacat, site-ul la fel. Ca sa aflii de ce citeste raspunsul lui [E]xPeRiEnCe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bt.ionut Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Dati dovada de () dar ma abtin.o sa trec cu vederea peste alt () !@[E]xPeRiEnCe mai documenteaza-te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 myjt0 saytu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-E-xPeRiEnCe Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 (edited) edit.jKy_gbg, studiaza foarte bine nisa pe care vei merge. Intreaba, cere opinii despre ceea ce vei incepe. Sa nu dai banii degeaba nu de alta. Edited August 26, 2012 by [E]xPeRiEnCe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...