Hasis Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Nu sunt singurul si nici ultimul care vede zilnic mucosi cum sufera. Acesti boosi si mafioti cred ca daca copiaza un cod de pe internet si fac un .txt in .exe sunt cei mai smecheri, hackeri, mafioti. Propun sa se puna parole pe aici , sa nu mai aiba acces toti mucosii la informatii de genul asta! Sunt prea obosit sa pun aici cateva "poze" cu acesti mafioti , boosi s.a.m.d . Revin eu cu un edit.Va las pe voi sa povestiti ce experiente ati avut cu acesti mafioti si boosi de boosi 2012 pe sistem (nervos, bineinteles). nota informativa: mafioti si boosi virtuali, stim cu totii ca, cand ies din casa fac pipi pe ei)>< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Mata-i grasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasis Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 Ma-ta e fotomodel, ca Columbeanu'. daca nu aveti un gram de minte taceti din gura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Imbratisare la final de post? Pe bune, vrei sa ne imbratisezi? Esti homosexual?Pe de alta parte, Jimmy e vip, "Mata-i grasa" e un fel de slogan al forumului... Presimt ca nu o sa rezisti mult pe aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolder Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Polonic sau vreun fan? MUIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasis Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 1. se vede cat de retardati sunteti, cata importanta va dati, am incercat sa deschid un subiect care chiar trebuie tratat cu multa seriozitate , dar va simtiti - e totul Okey, o sa vorbesc eu cu baietii sa nu va mai bata dupa ce ca va golesc buzunarele.2. ce ma? pe forum? bag pula in el, nu traiesc pe forumul asta. 3. daca e VIP mi se rupe pula Zolder, nu inteleg ce zici , de unde morti vostri sa va stiu eu toate cacaturile? Va dau forumu' in pula mea de la primu' pana la ultimu' Cateva exceptii si bineinteles cei care nu s-au simtit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
massakruu Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Ban this fucker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Mie-mi place de el, are tupeu omu`Ia zi nepoate, te-au enervat bosii si faraonii?Avem deastia si pe aici... deastia de sunt nepotii lui Pian (habar n-am cine e Pian) sau care sunt cautati de interpol ca au facut "afaceri" prin Germania (In realitate au 12 ani, le bea masa alocatia, ii bate tasu de nervi ca n-are bani sa plateasca factura la curent. Dar ei sunt mari mafioti interlopi bosi de bosi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...