Guest Nemessis Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Megadiscoteca Tineretului si Ring nu sunt cluburi. Sunt niste jeguri facute pentru tarani basiti pentru care "stilat" inseamna sa bea whiskey contrafacut amestecat cu cola si sa pufaie un trabuc de 8 lei facand galagie ca sa remarce si ceilalti tarusi infecti cat de stilati sunt ei. Daca vine cineva la mine si imi spune ca a fost in cacaturile alea si s-a distrat eu il stuchesc direct in muie. Ma jur.Muie Mariana Moculescu! Sper sa bata Steaua! Quote
PassaMan Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Dupa threadurile pe care le-ai facut te vad foarte revoltat, ti-ai luat bataie in Costinesti? Cu toate ca esti administrator/moderator eu iti spun ca cu astfel de threaduri starnesti si mai mult curiozitatea altora de a face iar si iar off topic, de exemplu ceea ce am scris eu acum... O seara buna. Quote
olac81 Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 cam are dreptate ....ca sa accidentat omul sau nu ...aici ii dau dreptate ...sunt niste bombe in care vin numai " interlopi" dar pe cand ei sunt niste ciobeni Quote
yceman Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 nu ati fost la ego sau la fratelli sa dati 450 ron pe sticla de vodka fake acolo ce mai zici de tarani ? high class farmers Quote
GraphLog Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Eu i-as trimite in Pantelimon pe toti taranii de la Costinesti Quote