Starwulf Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Am lucrat la el cateva luni, si acum cred ca e gata. Astept pareri: Home Quote
SticKyWoX Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 (edited) Site-ul asta a mai fost postat, si nu de tine.LE: Acum am vazut ca autorul ultimei "reclame" (ca asa se numeste cand faci mai multe threaduri) a luat ban. Deci probabil tot tu esti. Nu ti-ai gasit un loc prea bun sa-ti faci reclama la website... Edited August 25, 2012 by SticKyWoX Quote
freel Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 hai sa te ajut cu parerea mea: site-ul tau e de ..... intelegi tu, nu vreau sa umplu forumul cu cuvinte staine de hacking. 11. ce cauti tu aici cu site-ul tau care nu are nicio legatura cu hackingul2. domeniul e de 2 lei3. nu va fi niciodata un brand "launpasdetine". ce-i asta? buticul din colt?4. SEO nu exista5. mai studiaza-ti concurenta, esti departe tareeeee6. daca erai destept (-a) cereai frumos sfaturile unor profesionisti de pe aici. SEO-istii de aici sunt printre cei mai tari, mai viziteaza forumul si ai sa vezi7. fa-ti reclama in alta parte. 8. hai pa! Quote